Stempelkander

Nyd stempelkaffe med den rette stempelkande

At brygge stempelkaffe er en nem og hurtig måde at servere kaffe til flere personer ad gangen. Det vigtigste, når man brygger stempelkaffe, er formalingsgraden på den kaffe man benytter. Her skal kaffen være malet lidt grovere end til filterkaffe, så den passer til stempelkandens filter. Her kan du købe formalet kaffe, der netop er beregnet til stempelkaffe, men du kan også købe hele kaffebønner online her på siden, og kværne dem selv i din egen kaffekværn. Udover formalingsgraden er det også væsentligt, at du har den rette temperatur på vandet, når du brygger din kaffe. Sigt gerne efter en vandtemperatur på ca. 95 grader.

Dette Indlæg er sponsoreret gennem reklamelinks

Stempelkander – god på farten

En af de absolutte fordele ved stempelkanden er, at den er nem at transportere. Dette gælder helt almindelige stempelkander, men også et AeroPress Bryggesæt kan være rigtig smart at have med på farten. Hvis du har en let transportabel kaffekværn, kan du ovenikøbet nyde lækker friskbrygget kaffe på farten. Stempelkander fås ovenikøbet til ganske favorable priser, og du kan udforske det store udvalg af gode og billige stempelkander her på siden.

Er stempelkander kun til kaffe?

Når man snakker om stempelkaffe vil man ofte tænke på friskkværnede kaffebønner og duften af friskbrygget kaffe til eftermiddagsbordet. Men det er altså ikke kun kaffe, som man kan brygge på en stempelkande. Det er nemlig også muligt at brygge te på en stempelkande, hvilket kan være både ganske smagfuldt og praktisk. Uanset om du vælger at brygge kaffe eller te på din stempelkande, vil vi dog anbefale, at du nyder din varme drik mens den er friskbrygget, da stempelkanden ikke er en termokande, og ikke holder på temperatur og aroma i lang tid. Det betyder ikke, at du skal skynde dig at drikke din kaffe eller te, men du skal heller ikke vente flere timer.