Brugt espressomaskine

Hvis man vil brygge den absolut bedste kaffe, så er det ikke nogen hemmelighed, at man bør anskaffe sig en espressomaskine! Det er bare bedre kaffe, end den du får med filterkaffe, instant kaffe, stempelkaffe og lignende. Det slår endda den allerbedste kapselkaffe, hvis du spørger mig. Men det kan være dyrt at anskaffe sig en god espressomaskine, og det er nok det, der afholder de fleste fra at anskaffe sig en. 

Hvor kan man købe en brugt espressomaskine?

Du kan købe brugte espressomaskiner og brugte kaffemaskiner alle de samme steder, som du ellers kan købe brugte ting. Det vil sige DBA, Gul og Gratis, Facebook Market place og så videre. Men du kan også købe kaffemaskiner, der er brugt, men sidenhen istandsat til en kvalitet, der minder om købskvaliteten fra ny. Det kan du blandt andet gøre hos kaffepro.  

Hvorfor købe en brugt espressomaskine?

Den mest udbredte grund vil nok være, at man føler, at det er lidt for dyrt at købe en espressomaskine fra ny. Men faktisk kan man også vælge at købe en brugt espressomaskine, selvom man mere end rigeligt har råd til at købe den fra ny. Det skyldes, at man i dag kan få bruge espresso- og kaffemaskiner i så høj kvalitet, at de sagtens kan måle sig med de helt nye. Dette skyldes blandt andet, at man kan købe det, der hedder en refurbished espressomaskine.

Hvad er en refurbished kaffemaskine, og hvorfor vælge den?

Hos Kaffepro.dk kan du køb refurbished kaffemaskiner i høj kvalitet. En refurbished kaffemaskine er en maskine, der har været brugt af en forbruger i en periode, derefter er den blevet solgt til Kaffepro, som så har istandsat den, så den har opnået optimal kvalitet. Det vil sige, at den både udseendemæssigt og kvalitetsmæssigt lever op til det niveau, som man vil forvente af enhver ny kaffemaskine. På grund af den høje kvalitet vil jeg altid anbefale, at man køber en refurbished kaffemaskine, hvis man ikke vil købe en fra ny. Dertil skal det noteres, at du med en refurbished kaffemaskine får 2 års garanti, akkurat som du ofte ser det med spritnye produkter. Det giver altså en sikkerhed, som du ikke finder på diverse andre second hand-sider.

Brugte kaffemaskiner fra Sage

Blandt de bedste kaffemaskiner i verden finder du kaffemaskiner fra Sage. Sage kaffemaskiner er en del af det udvalg af refurbished kaffemaskiner, du kan finde hos Kaffepro. Det er klart min anbefaling, at du undersøger refurbished sage kaffemaskiner, hvis du leder efter en ny kaffe- eller espressomaskine i høj kvalitet. Blandt Sage kaffemaskiner kan du finde maskiner, der både ligger i den høje og lave ende af prisklasserne, så uanset hvad dit behov er, vil du kunne finde den rette maskine.

Espressomaskiner fra ny

Selvom man efter min mening faktisk gør den bedste handel ved at købe en refurbished kaffemaskine, så kan det naturligvis også ofte betale sig at købe en fra ny. På den måde ved du, at alt er præcis som det skal være, og du har alle garantier iorden. Ved køb af en kaffemaskine direkte fra forhandleren er du også 100% sikker på, at du ikke vil finde ukendte fejl, små buler, ridser du ikke selv har lavet, eller andet i den kaliber. Derfor kan det også sagtens anbefales at anskaffe sig en kaffemaskine fra ny, som jo også er det de fleste gør.