Brugt espressomaskine

Hvis man vil brygge den absolut bedste kaffe, så er det ikke nogen hemmelighed, at man bør anskaffe sig en espressomaskine! Det er bare bedre kaffe, end den du får med filterkaffe, instant kaffe, stempelkaffe og lignende. Det slår endda den allerbedste kapselkaffe, hvis du spørger mig. Men det kan være dyrt at anskaffe sig en god espressomaskine, og det er nok det, der afholder de fleste fra at anskaffe sig en. 

Dette Indlæg er sponsoreret gennem reklamelinks

Køb Sage Barista Express brugt

Sage Barista Express er en af de mest prisvenlige semiautomatiske espressomaskiner på markedet. Dels fordi espressomaskinen i sig selv ligger i et rigtig billigt leje, mens der så altså også er en indbygget kværn, der dermed sparer dig en masse penge på det punkt også. At købe en Sage Barista Express brugt er det ideelle køb for dig, der ikke er helt sikker på, hvor bidt du bliver af den her espressoverden, men som godt kunne tænke sig at give det et skud. Du får nemlig espressomaskinen til en virkelig fordelagtig pris på denne måde. Det er vigtigt at nævne, at espressomaskinen altså er istandsat af KaffePro, og ovenikøbet kommer med 2 års garanti, hvilket er fuldstændig unikt for brugte espressomaskiner. 

Køb Sage Barista Pro brugt

Sage Barista Pro er steppet op fra Sage Barista Express, skønt maskinerne minder meget om hinanden. De ting, der adskiller sig fra hinanden er primært to ting, nemlig at Pro-modellen langt hurtigere når den varme, man skal bruge til at brygge espressoen. Her snakker vi altså få sekunder med en pro, hvor vi nærmere snakker et minut med express. Derudover er det værd at lægge mærke til det skærmdisplay, der er på Pro-modellen, hvor du altså får lidt mere klar indsigt i visse parametre i brygningen. Jeg synes det er oplagt at købe en Sage Barista Pro brugt, hvis du er ret sikker på, at du vil blive glad for din espressomaskine og vil benytte den dag efter dag. At købe espressomaskinen brugt med to års garanti hos KaffePro er en ret unik mulighed for at få en virkelig lækker espressomaskine til en god pris, uden at du skal bekymre dig om at blive snydt af en privat forhandler, eller at maskinen simpelthen går i stykker lige efter købet. Og så er prisen jo altså bare lidt mere overkommelig end hvis du skal investere i den fra ny.

Køb Sage Barista Touch brugt her

Med en Sage Barista Touch får du en helt andet oplevelse end med pro og express. Her er der noget mindre kontrol fra dig som barista, hvor flere af processerne er automatiserede. Det påvirker også prisen, og vi kommer altså op i et lidt andet prisleje her. Hvis du overvejer Touchen, så synes jeg du skal have kigget godt på Barista Pro-modellen først, og overvejet hvad det er du savner her. Det er ikke fordi du får bedre kaffe med en Touch, der er simpelthen bare automatiseret dele af processen, der gør det lidt nemmere for dig at lave specifikke kaffedrikke ved hjælp af et touch display.

Se hele udvalget

Kaffepro istandsætter en noget længere række af espressomaskiner end de 3 modeller jeg har udvalgt ovenfor, som du altså kan se som mine anbefalinger til at få en rigtig god oplevelse, og hvor jeg især har valgt nogle maskiner der passer til dig, der måske tager skridtet videre til espressomaskiner for første gang. Er du mere på udkig efter espressomaskiner fordi du faktisk leder efter nogle dyrere løsninger, men måske rigtig gerne vil have en billigere løsning? Så kig via linket på knappen herunder og find modeller som Sage Oracle, Oracle Touch, Dual Boiler og alle de andre i brugte men istandsatte udgaver. Her vil du få mulighed for at købe de ekslusive espressomaskiner til et mere prisvenligt beløb end du finder det ved forhandlerne af maskinerne fra ny. Og så er det altså bare fedt, at KaffePro tilbyder denne her 2 års garanti akkurat som du ville have fået det med en ny maskine.

Hvor kan man købe en brugt espressomaskine?

Du kan købe brugte espressomaskiner og brugte kaffemaskiner alle de samme steder, som du ellers kan købe brugte ting. Det vil sige DBA, Gul og Gratis, Facebook Market place og så videre. Men du kan også købe kaffemaskiner, der er brugt, men sidenhen istandsat til en kvalitet, der minder om købskvaliteten fra ny. Det kan du blandt andet gøre hos kaffepro.  

Hvorfor købe en brugt espressomaskine?

Den mest udbredte grund vil nok være, at man føler, at det er lidt for dyrt at købe en espressomaskine fra ny. Men faktisk kan man også vælge at købe en brugt espressomaskine, selvom man mere end rigeligt har råd til at købe den fra ny. Det skyldes, at man i dag kan få bruge espresso- og kaffemaskiner i så høj kvalitet, at de sagtens kan måle sig med de helt nye. Dette skyldes blandt andet, at man kan købe det, der hedder en refurbished espressomaskine.

Hvad er en refurbished kaffemaskine, og hvorfor vælge den?

Hos Kaffepro.dk kan du køb refurbished kaffemaskiner i høj kvalitet. En refurbished kaffemaskine er en maskine, der har været brugt af en forbruger i en periode, derefter er den blevet solgt til Kaffepro, som så har istandsat den, så den har opnået optimal kvalitet. Det vil sige, at den både udseendemæssigt og kvalitetsmæssigt lever op til det niveau, som man vil forvente af enhver ny kaffemaskine. På grund af den høje kvalitet vil jeg altid anbefale, at man køber en refurbished kaffemaskine, hvis man ikke vil købe en fra ny. Dertil skal det noteres, at du med en refurbished kaffemaskine får 2 års garanti, akkurat som du ofte ser det med spritnye produkter. Det giver altså en sikkerhed, som du ikke finder på diverse andre second hand-sider.

Brugte kaffemaskiner fra Sage

Blandt de bedste kaffemaskiner i verden finder du kaffemaskiner fra Sage. Sage kaffemaskiner er en del af det udvalg af refurbished kaffemaskiner, du kan finde hos Kaffepro. Det er klart min anbefaling, at du undersøger refurbished sage kaffemaskiner, hvis du leder efter en ny kaffe- eller espressomaskine i høj kvalitet. Blandt Sage kaffemaskiner kan du finde maskiner, der både ligger i den høje og lave ende af prisklasserne, så uanset hvad dit behov er, vil du kunne finde den rette maskine.

Espressomaskiner fra ny

Selvom man efter min mening faktisk gør den bedste handel ved at købe en refurbished kaffemaskine, så kan det naturligvis også ofte betale sig at købe en fra ny. På den måde ved du, at alt er præcis som det skal være, og du har alle garantier iorden. Ved køb af en kaffemaskine direkte fra forhandleren er du også 100% sikker på, at du ikke vil finde ukendte fejl, små buler, ridser du ikke selv har lavet, eller andet i den kaliber. Derfor kan det også sagtens anbefales at anskaffe sig en kaffemaskine fra ny, som jo også er det de fleste gør.