Te og Tesorter

Alt inden for te!

Hos Kaffekrogen interesserer vi os for meget mere end bare kaffe! Fællesnævneren for det vi tilbyder er hygge, velbehag og varme drikke – Her kan man på ingen måde komme udenom te, som er en absolut klassiker til den gode hyggestund. Hos Kaffekrogen vil du kunne finde klassiske tetyper, i form af blandt andet tebreve, men du vil også finde mere moderne favoritter som chai latte – eller den sydamerikanske favorit, der kun for nyligt har fundet popularitet i norden; Mate te. Hos os kan du finde alt inden for te online!

Tebreve

Tebreve er den mest anvendte form for te i Danmark, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Brevene giver en dejlig og aromatisk smagsoplevelse, og så er det en meget simpel og hurtig måde at brygge te på. Hos Kaffekrogen finder du tebreve i alverdens forskellige smagsvarianter, så vi er sikker på, at du også finder noget, der passer din smag! Vil du gøre hyggen lidt ekstra hyggelig, så gå på udkig i vores brede udvalg af tebreve herunder.

Chai Latte

Chai te er en tesort med krydrede smage, der stammer fra Indien og Pakistan. Teen kan nydes som almindeligt te, men i Danmark er det mest populære at lave drikken Chai Latte. Chai Latte laves ved at blande mælk og sukker i din chai te. På den måde vil du bevare teens velsmag, mens du får en sødme i smagen også. Derudover har Chai Latte en blødere konsistens, der på sin vis minder mere om en friskbrygget café latte. Har du aldrig prøvet Chai Latte før, eller vil du bare gerne have genopfyldt lageret? Så finder du alt det du skal bruge til Chai te og latte lige her hos os!

Mate te

På verdensplan er Mate te en meget populær drik, men alligevel er der ikke særligt mange danskere, der kender til den. Mate te har sin oprindelse i det sydamerikanske. Teen indeholder den aromatiske smagsoplevelse som du kender fra te, mens den har samme opkvikkende effekt som kaffe. Derudover indeholder mate te en masse vitaminer og mineraler, der gør teen særdeles sund! Hvis du har set elitesportsudøvere med personer fra Sydamerika, vil du nok have gjort bekendtskab med mate te, da stjerner som Luis Suarez og Lionel Messi drikker det inden kamp. Er du nysgerrig på den sydamerikanske drik, så kan du læse meget mere herunder!

Et bredt udvalg af te online

Som du kan se på vores udvalg, er te altså meget mere end bare varmt vand og tebreve. De tebreve vi tilbyder findes i et hav af forskellige smagsvarainter, og sikrer alle god smag. Men foruden tebrevene finder du meget mere te her på siden, du kan både få te i løsvægt, som du selv kan putte i brev, men mere anderledes former for te er også at finde. Her på siden fokuserer vi meget på Chai Latte og Mate te, da disse er to anderledes teoplevelser, som alle danskere burde opleve! Har du endnu ikke smagt mate te eller chai latte, så er det nu, du skal komme igang! Det betyder ikke, at du skal droppe den mere traditionelle te, hver te har sit eget formål! Chai Latte kan du lave, når du har lidt ekstra tid på hånden, mens Mate te er bedst, når du trænger til at blive opkvikket.

Mate te

Mate te kan hjælpe dig med at blive opkvikket, og teen bliver derfor ofte benyttet inden man skal igang med fysisk aktivitet. Det er dog ikke ensbetydende med, at mate te kun er for dig, der dyrker sport eller elitesport. Nej mate te kan nydes om morgenen eller eftermiddagen præcist ligesom kaffe! Udover den opkvikkende effekt, der kommer umiddelbart efter du har drukket din mate te, så bliver kroppen fyldt op med vitaminer og mineraler, der bidrager med et mere langvarigt overskud hele dagen. Når du skal brygge din mate te foreslår vi, at du benytter dig af en Calabash og en Bombilla. Sådan brygger du nemlig drikken på ægte sydamerikansk manér. Det er især her, at teoplevelsen adskiller sig fra den mere traditionelle teoplevelse!

Chai Latte

Chai Latte er ikke tidskrævende at lave, men alligevel nydes drikken bedst, når man har lidt tidsmæssigt overskud. Den skønne Chai Latte er den perfekte varme drik, når der skal hygges lidt ekstra meget. Med Chai Latte får du en krydret drik, der samtidig er meget rund i sit udtryk. Den blide konsistens og den krydrede smag giver en fantastisk teoplevelse, der ikke fås på andre måder. Chai Latte nydes allerbedst på en kold eftermiddagsdag eller i en sen aftenstund med varme tæpper, men der findes ikke noget tidspunkt, hvor man ikke kan drikke Chai Latte. 

Traditionel te

Der findes te i adskillige former og farver, som i nok allerede har fundet ud af, hvis i har kigget hele denne sides indhold igennem. De mest traditionelle tevarianter er nok dem vi kalder hvid te, grøn te og sort te. Det sjove ved disse tesorter er lidt, at de alle sammen kommer fra den samme teplante, men hvilke teblade der udvælges og hvordan de efterfølgende behandles, er det der giver de forskellige tevarianter til sidst! 

Bubble Tea

Når det kommer til utraditionel te, så er det ikke kun mate te, du skal kigge efter! Der er nemlig kommet en anden stor spiller på markedet de seneste år, og det er i form af Bubble tea. Bubble tea er hurtigt blevet en sommerfavorit, og langt de fleste barer og caféer vil lange bubble tea over disken, når sommervarmen står på!