Hele kaffebønner

Køb hele kaffebønner online

Skal kaffen være lidt ekstra lækker? Og savner du måske følelsen af god baristakaffe i din hjemmebryggede kaffe? Så bør du prøve at anvende hele kaffebønner. Det kræver blot, at du har en kaffekværn, eller har en kaffemaskine med indbygget kværn. Hele kaffebønner er garant for kaffe med smag, fordi de ikke giver tab på aromastoffer i samme grad som formalet kaffe. Denne øgede smag i din kaffe gør også, at du faktisk skal bruge færre friskkværnede kaffebønner i din hjemmebryggede kaffe. Dette er et resultat af, at kaffebønnerne i sin hele form er langt bedre til at holde på intensiteten. Din friskkværnede kaffe kan du både bruge, når du laver almindelig filterkaffe, og det er i særdeleshed lækkert, når du brygger stempelkaffe. Er du til kaffe med smag, så er hele kaffebønner vejen frem for dig! Købe hele kaffebønner online her på siden! Skal det være helt perfekt, så husk også, at de hele kaffebønner gerne skal være af friskristede kaffebønner.

Dette Indlæg er sponsoreret gennem reklamelinks

Hvor længe kan jeg opbevare mine kaffebønner?

Hele kaffebønner er den kaffetype, der holder bedst på smagen, og holder kvaliteten i længst tid. Din formalede kaffe vil hurtigt miste smag, eller få en uønsket bitterhed, hvis den opbevares for længe efter åbning. Her er levetiden noget længere med de hele bønner, og faktisk så holder de hele bønner på smagen i op til 3 måneder i emballagen. Efter åbning bør bønnerne benyttes inden for en måned. Når du har haft din kaffekværn i brug og lavede din friskkværnede kaffe ud af dine hele kaffebønner, så er sagen dog en anden. Jeg vil altid anbefale at bruge kaffen hurtigst muligt efter den er kværnet, da dette giver en lækker smag af friskkværnet kaffe.

Hvordan skal kaffebønnerne opbevares?

Lige præcis på dette punkt er det næsten ligegyldigt, hvilken kaffetype du har med at gøre. Sørg altid for, at du opbevarer din kaffe i en lufttæt beholder, som du måske kender fra de mere traditionelle kaffekrukker. Derudover bør kaffen ikke opbevares i direkte sollys, det gælder både dine hele kaffebønner, men i særdeleshed gør det sig gældende, når du har kværnet bønnerne.

Få mest ud af dine kaffebønner med en ordentlig kværn

Når du har valgt at investere i hele kaffebønner og dermed at få mere ud af brygningen, så er det vigtigt også at kværne bønnerne ordentligt samt brygge dem på en ordentlig måde. Til kværningen foreslår jeg Wilfa kaffekværne til filter, pour over eller lignende, mens de også fungerer aldeles fint til Aeropress. Hvis du derimod leder efter en kaffekværn til espressomaskinen, når der skal brygges cortado, americano eller fyldes op i cappuccino koppen, så kan det være en god idé med en eureka kaffekværn. Maskiner til hele kaffebønner er der mange muligheder for, heriblandt en kaffemaskine med kværn eller de mere avancerede espressomaskiner i form af nuova simonelli oscar 2, rancillio silvia, la marzocco, rocket, sage kaffe- og espressomaskiner som f.eks. barista pro, express eller touch – eller de helt effektive sage the oracle eller oracle touch. 

Vi elsker kaffe!

Hos kaffekrogen er vi vilde med kaffe! Så hvis du elsker kaffe, men ikke ønsker at kværne dine egne hele kaffebønner, så bør du kigge på nogle af vores mange andre kaffetyper.