Grøn te

Velsmagende og sund te

Grøn te er en særdeles populær te hele verden rundt. Det er teen ikke blot på grund af den velsmag, men også på grund af de sundhedsmæssige elementer, som teen medbringer. De teblade der anvendes til at fremstille grøn te, er de samme som dem der benyttes til sort, hvid og oolong te. 

Dette Indlæg er sponsoreret gennem reklamelinks

Hvordan fremstilles teen?

I forhold til for eksempel sort te, er det særligt ved grøn te, at den iltes mindre og samtidig bliver tørret hurtigere i processen. Ved fremstilling af teen, er der en række forskellige ting, der er afgørende for teen og smagen. Herunder er det blandt andet afgørende hvornår og hvordan bladene plukkes og beskæres. Samtidig spiller det også en rolle, hvor bladene er opdyrket. Hos Kaffekrogen finder du grøn te, der sikrer en god smagoplevelse!

Hvordan brygger man den perfekte kop te?

Har du nogle gange været skuffet over, at din grønne te smagte for bitter til din smag? Det kan risikere at være dårlige teblade du har fået, men oftest skyldes det, at teen er brygget med den forkerte temperatur! Grønne teer skal brygges med en temperatur mellem 75-85 grader, hvis du vil undgå bitterhed i smagen. Hvis du har en god termokande kan du holde vandtemperaturen på de rette grader. Du vil også sagtens kunne brygge to gange på de samme teblade, så længe du sørger for at købe grøn te af god kvalitet, som de varianter du finder her hos os!

En nem vej til mere sundhed i hverdagen

Grøn te er en superhurtig og nem vej til at få lidt mere sundhed ind i din hverdag. Hvis du søger endnu mere sundhed i din te kan du gøre det ved at prøve den sydamerikanske urtedrik mate te! Jeg siger ikke den er sundere end grøn te, men det der gør mate te unikt er det høje koffein indhold. Drikker du kaffe og grøn te nu, kan du måske i stedet overveje at kombinere disse to til en samlet drik: mate te. Leder du efter andre måder at gøre hverdagen sundere på en nem, hurtig og enkel måde? Så kan det være, at du skal prøve kræfter med en måltidskasse fra Godappetit.dk, der gør det nemt for dig at servere varieret aftensmad hver dag!

Vær sikker på temperaturen hver gang!

Som sagt skal temperaturen på grøn te gerne ligge mellem de 75-85 grader, eller i hvert fald ca. på 70-80 grader. Det vigtigste er, at vandtemperaturen ikke bliver så varm, at tebladene brændes af! Hvis du vil være helt sikker på, at temperaturen sidder lige i skabet, så bør du anskaffe dig en elkedel med temperatur, så du altid kan indstille den ønskede temperatur! Med grøn te anbefaler vi at indstille temperaturen til 80 grader. Vi har heldigvis samlet en masse gode bud til den perfekte temperaturregulerende elkedel til dig, og dem finder du her!

Te i løsvægt

Det kan være smart at købe te i løsvægt, hvis man vil brygge mere end en kop af gangen. Nogle foretrækker selv at putte tebladene i tebrevet, mens andre måske benytter sig af et teæg. Der er flere fordele ved at benytte te i løsvægt, blandt andet kan du selv variere på mængden af te du benytter til at brygge en enkel kop. Derudover kan man jo også skabe sine egne teblandinger med alle ens yndlingssmage, ved at blande forskellige tetyper i samme bryg.