Nuova Simonelli Oscar 2 espressomaskine

Simonelli Oscar 2 er efterfølgeren til den fremragende Simonelli Oscar espressomaskine. Nuova Simonelli har med Oscar 2 forbedret på både performance, udseende og materialer, så den allerede fremragende Simonelli Oscar er altså blevet endnu bedre med Oscar 2.

Dette Indlæg er sponsoreret gennem reklamelinks

Simonelli Oscar 2 – Et godt Køb

Med denne espressomaskine får du den kraftigste og bedste espressomaskine til prisen. Det er den perfekte espressomaskine til dig, der leder efter en seriøs espressomaskine til en fornuftig pris. 

Du får: 

  •  Kompakt og lækkert design
  • Powerfuld espressomaskine
  • Tilrettelagt dosering
  • Vacuum Breaker
  • Brugervenlighed

Bedste perfomance til prisen

Med Nuova Simonelli Oscar 2 får du den bedst performende espressomaskine til prisen. Blandt rigtig mange kaffekendere er Oscar 2 øverst på deres anbefalingsliste, hvis du ikke har budget til at købe de her espressomaskiner til 10, 15 eller 20.000kr. Faktisk vil rigtig mange kunne blive mindst lige så tilfredse med deres Oscar 2 espressomaskine, som de ville kunne med nogle af de dyrere espressomaskiner.

Espressobønner Oscar II
Espressoshot Oscar 2

Kompakt design – så der er plads på køkkenbordet

Hvis du er en af dem, der skal overtale andre i husstanden om, at den der espressomaskine ikke bare bliver en firkantet klods, der optager plads på køkkenbordet. Så kan det være, at Oscar 2 er den perfekte løsning til dig. Med en bredde på kun 30cm vil den kunne finde plads i langt de fleste husstande – herunder også lejligheder. Du tænker måske, at du kan finde mange små espressomaskiner på markedet, men jeg kan garantere dig for, at det er unikt for en espressomaskine med Oscar 2’s styrke og performance.

Professionel steamer: Perfekt til Latte Art

Noget af det rigtig mange glæder sig til, når de køber deres første espressomaskine er, at de skal i gang med Latte Art samt perfekte Caffé Latte og Cappuccino kaffedrikke. Her er Oscar 2 en perfekt maskine, da den kommer med en steamerwand i baristakvalitet. Espressomaskinen er konstant klar til at steame, og du har endda mulighed for at steame din mælk mens du brygger kaffen.

Kaffebønner

Simonelli Oscar II: Den perfekte begyndermaskine

Oscar 2 beskrives mange steder som den perfekte espressomaskine til folk, der skal have deres første espressomaskine. Det er jeg fuldstændig enig med dem i, og jeg mener faktisk også, at du sagtens kan risikere at blive så glad for din Simonelli Oscar 2, at du aldrig kommer til at gå efter den der opgradering til det næste niveau. Simonelli Oscar 2 opfylder nemlig behovene hos rigtigt mange kaffeelskere. Har du også overvejet Simonelli Musica, så kan du her læse min sammenligning.

Oscar 2 Espresso: En kraftfuld espressomaskine til hjemmebaristaen

Grunden til, at vi har valgt at lave dette her dedikerede indlæg til Oscar 2 espressomaskinen er, at de med opgraderingen fra Oscar 1 til Oscar 2 har taget espressomaskinen til næste niveau. Med Oscar 2 espresso får man godt nok en simpel espressomaskine, men den kan levere på et vanvittigt højt niveau, og hvis man så giver den en kvalitetsfyldt kaffekværn som samarbejdspartner, så vil man altså kunne drikke espresso fra øverste hylde. 

Automatisk påmindelse

Der findes ikke noget værre for en barista end at blive afbrudt midt i brygningen. Derfor er det også virkelig træls, når man med nogle espressomaskiner oplevelser, at vandtanken går tom undervejs. Med din Simonelli Oscar 2 espressomaskine bliver du mindet om, når vandbeholderen nærmer sig at være tom, og du kan ikke igangsætte en brygning af kaffe, hvis ikke du har vand nok til at færdiggøre den. Så undgår du også spild af kaffebønner.

Tilrettelagt dosering og Vacuumbreaker

Med tilrettelagt dosering kan du sikre en ensartethed i din espressobrygning og undgå frustrationen af konstant at skulle jagte den perfekte kaffeekstraktion. Indstillingerne kan programmeres ind i knapperne på maskinens facade, så de er nemme at tilgå. Udover denne programmeringsfunktion har maskinen også vacuumbreaker. Den indbyggede vacuum breaker gør, at du kan time din espressomaskine til at være bryggeklar til når du vågner om morgenen.

Hvem passer NS Oscar 2 til?

Nuova Simonelli Oscar 2 er en af de absolut bedste espressomaskiner på markedet for begynderen, der vil have en kraftfuld espressomaskine, uden at skulle bruge en formue. Det er en af de espressomaskiner, hvor du får allermest for pengene i kategorien semiautomatiske espressomaskiner. Med andre ord er Oscar 2 den perfekte begyndermaskine, men der er også mange der beholder espressomaskinen i mange, mange år.

Hvorfor vælge en Oscar II?

Oscar II skal du vælge på grund af dens høje performance til prisen. Blandt kaffeentusiaster er maskinen især kendt for dens kraftfulde steamerwand, hvilket gør den ideel til dig, der gerne vil eksperimentere lidt med kaffedrikke også. Derudover befinder Nuova Simonelli oscar 2 også i rækken af gode espressomaskiner i den italienske kaffetradition. Du vil ikke fortryde det, hvis du vælger at anskaffe dig en Oscar 2 espressomaskine.