Sage Sammenligning: Sage Barista Express vs Pro vs Touch

Sage: Barista Express vs Barista Pro vs Barista Touch

Den mest synlige forskel mellem Sage Barista Express og Sage Barista Pro, vil jeg sige, er det intuitive LCD-display som Sage Barista Pro er udstyret med. Sage Barista Express er det jeg vil referere til som en klassisk espressomaskine. Den sikrer en så autentisk kaffebrygning, som man kan forestille sig, samtidig med, at du som kaffedrikker får den bedst mulige oplevelse. Sage Barista Express giver dig mulighed for at lave baristakaffe uden smuthuller eller hvor du hopper over, hvor gærdet er lavest. Her vil du få lidt mere hjælp ved at vælge Sage Barista Pro, der med sin LCD-skærm hele tiden holder dig opdateret på de vigtigste elementer i kaffebrygningen. Men uanset om du vælger Sage Barista Express eller Sage Barista Pro, vil du få en fremragende espressomaskine, der er mere end bare i stand til at brygge god kaffe!

Sage Barista Express Espressomaskine

Sage Barista Express

Espressomaskinen Sage Barista Express er en stilsikker kaffemaskine, der på mange måder overholder kravene for det, jeg vil kalde en ‘traditionel’ espressomaskine. Det er måske den espressomaskine på meget, hvor du får mest for dine penge, og du kommer aldrig til at skulle drikke en dårlig kop kaffe igen nogensinde.

Forhandler

Model

Vejl. Pris

Stand

Sage Barista Express

5.999kr

Helt ny

Sage Barista Express

3.999kr

Istandsat

Sage Barista Touch

De fuldautomatiske espressomaskine: Sage Barista Touch er espressomaskinen for dig, der elsker kaffe – men egentlig ikke finder det specielt interessant at brygge det. Med Barista Touch fra Sage fungerer selve kaffemaskinen som din egen personlige barista. Med andre ord, du får udsøgt kaffe når du har lyst, uden du behøver at løfte en finger. Derudover tør jeg godt garantere, at du kan få lige netop din kaffefavorit, blandt de mange kaffespecialiteter, som The Barista Touch kan brygge for dig. 

Forhandler

Model

Vejl. Pris

Stand

Sage The Barista Touch

8.999kr

Helt ny

Sage The Barista Touch

5.999kr

Istandsat

Sage Barista Pro

Som jeg skrev i introduktionen udmærker Sage Barista Pro sig ved, at den er udstyret med det her intuitive display, der gør det endnu nemmere for dig at kontrollere kaffebrygningen. Udover dette har du rigtig mange af de samme features og kvaliteter fra Sage Barista Express, så det er altså primært denne her forskel med displayet, jeg vil bide mærke i. Er du til det helt klassiske look uden skærm, skal du altså ikke vælge denne maskine, men hvis lethed og praktik fylder meget hos dig, kan det bestemt godt betale sig!

Forhandler

Model

Vejl. Pris

Stand

Sage Barista Pro

6.999kr

Helt ny

Sage Barista Pro

4.999kr

Istandsat

Kan man sammenligne Sage Barista Express og Sage Barista Pro med Sage Barista Touch?

Sage Barista Express og Sage Barista Pro er begge semiautomatiske espressomaskine, og dermed adskiller Sage Barista Touch sig ved, at det er en fuldautomatisk espressomaskine. Det betyder dog ikke, at der ikke er ligheder. Alle maskinerne laver fremragende kaffe, de fås til en fordelagtig pris, og de er alle espressomaskiner fra Sage. Forskellen er bare, at du med Sage Barista Touch ikke selv står for selve brygningen. Derimod nøjes du blot med at trykke på en enkelt knap, og så brygger maskinen helt automatisk din favoritkaffe. Det er også derfor, at man henviser til denne slags maskiner som værende fuldautomatiske.

Prisforskellen

En af de parametre vi som forbruger altid kigger på, når vi sammenligner produkter, er prisen. Selvfølgelig gør vi det, for det er absolut afgørende for, hvor meget værdi vi får for vores penge. Når det kommer til de udvalgte espressomaskiner fra Sage, er der også en prisforskel, men der er ikke tale om helt forskellige prisklasser. Den traditionelle og analoge espressomaskine, Sage The Barista Express, står til en vejledende pris på 5.999kr, mens Barista Pro espressomaskinen med det intuitive LCD-display koster 1000kr mere og dermed ender på 6.999kr. Den dyreste af maskinerne er naturligt nok den fuldautomatiske espressomaskine, der har en vejledende pris på 8.999kr. Dermed er der altså en forskel i prisen, som selvfølgelig skal tages med i overvejelserne, når man skal finde den rette maskine!

Sage kaffemaskiner vs. andre brands

I dette skriv sammenligner jeg de tre modeller fra Sage, men det betyder jo ikke, at der ikke findes andre kaffemaskineproducenter derude. Du kan for eksempel også købe en Nespresso®-maskine til kapselkaffe, eller du kan investere i den nyeste Moccamaster, hvis du er mere til filterkaffe. Men når det kommer til espressomaskiner, vil jeg altid anbefale, at du går med en Sage kaffemaskine, der efter min mening har markedets bedste balance mellem pris og kvalitet. Men er du stadig en smule skeptisk omkring prisen, så kan kan det være, at du skal kigge nærmere på en Refurbished Sage Kaffemaskine. Det vil sige en brugt espressomaskine, der er istandsat til optimal stand! Men er du helt sikker på, at det er en fuldautomatiskespressomaskine, du vil have, så kan kaffemaskiner fra Siemens eller Jura også sagtens udfylde dine kaffebehov.