Sage Sammenligning: Sage Barista Express vs Pro vs Touch

Sage: Barista Express vs Barista Pro vs Barista Touch

Den mest synlige forskel mellem Sage Barista Express og Sage Barista Pro, vil jeg sige, er det intuitive LCD-display som Sage Barista Pro er udstyret med. Sage Barista Express er det jeg vil referere til som en klassisk espressomaskine. Den sikrer en så autentisk kaffebrygning, som man kan forestille sig, samtidig med, at du som kaffedrikker får den bedst mulige oplevelse. Sage Barista Express giver dig mulighed for at lave baristakaffe uden smuthuller eller hvor du hopper over, hvor gærdet er lavest. Her vil du få lidt mere hjælp ved at vælge Sage Barista Pro, der med sin LCD-skærm hele tiden holder dig opdateret på de vigtigste elementer i kaffebrygningen. Men uanset om du vælger Sage Barista Express eller Sage Barista Pro, vil du få en fremragende espressomaskine, der er mere end bare i stand til at brygge god kaffe!

Kan man sammenligne Sage Barista Express og Sage Barista Pro med Sage Barista Touch?

Sage Barista Express og Sage Barista Pro er begge semiautomatiske espressomaskine, og dermed adskiller Sage Barista Touch sig ved, at det er en fuldautomatisk espressomaskine. Det betyder dog ikke, at der ikke er ligheder. Alle maskinerne laver fremragende kaffe, de fås til en fordelagtig pris, og de er alle espressomaskiner fra Sage. Forskellen er bare, at du med Sage Barista Touch ikke selv står for selve brygningen. Derimod nøjes du blot med at trykke på en enkelt knap, og så brygger maskinen helt automatisk din favoritkaffe. Det er også derfor, at man henviser til denne slags maskiner som værende fuldautomatiske.

Prisforskellen

En af de parametre vi som forbruger altid kigger på, når vi sammenligner produkter, er prisen. Selvfølgelig gør vi det, for det er absolut afgørende for, hvor meget værdi vi får for vores penge. Når det kommer til de udvalgte espressomaskiner fra Sage, er der også en prisforskel, men der er ikke tale om helt forskellige prisklasser. Den traditionelle og analoge espressomaskine, Sage The Barista Express, står til en vejledende pris på 5.999kr, mens Barista Pro espressomaskinen med det intuitive LCD-display koster 1000kr mere og dermed ender på 6.999kr. Den dyreste af maskinerne er naturligt nok den fuldautomatiske espressomaskine, der har en vejledende pris på 8.999kr. Dermed er der altså en forskel i prisen, som selvfølgelig skal tages med i overvejelserne, når man skal finde den rette maskine!

Sage kaffemaskiner vs. andre brands

I dette skriv sammenligner jeg de tre modeller fra Sage, men det betyder jo ikke, at der ikke findes andre kaffemaskineproducenter derude. Du kan for eksempel også købe en Nespresso®-maskine til kapselkaffe, eller du kan investere i den nyeste Moccamaster, hvis du er mere til filterkaffe. Men når det kommer til espressomaskiner, vil jeg altid anbefale, at du går med en Sage kaffemaskine, der efter min mening har markedets bedste balance mellem pris og kvalitet. Men er du stadig en smule skeptisk omkring prisen, så kan kan det være, at du skal kigge nærmere på en Refurbished Sage Kaffemaskine. Det vil sige en brugt espressomaskine, der er istandsat til optimal stand!