Nuova Simonelli espressomaskiner: Oscar 2 vs Musica

Nuova Simonelli Espressomaskiner er perfekte til den seriøse hobbybarista, da de er lavet til hjemmecaféen men med erfaringer fra professionelle barista caféer. Det kan dog være svært at vælge mellem Nuova Simonelli Oscar II og Musica. Derfor laver jeg denne guide, så du kan komme et skridt tættere på den rigtige beslutning.

Dette indlæg er sponsoreret gennem reklamelinks

Hvad er forskellen mellem Nuova Simonelli Oscar 2 og Musica?

Den største forskel mellem de to maskiner er efter min mening prisen. De fleste steder vil du opleve, at Musica koster tæt på dobbelt så meget som Oscar II. Men hvad betaler man så ekstra for? For det første har Musica mulighed for automatisk dosering, hvor Oscar 2 kun har manuel. Derudover har Musica-modellen et LED display, mens Oscar 2 kun har knapper. Til slut har Musica en Kedel Trykmåler, hvor Oscar 2 altså ikke er udstyret med en sådan.

Hvilke ligheder er der mellem Oscar 2 og Musica?

Begge espressomaskinerne er espressomaskiner i høj kvalitet, der kan være den perfekte maskine for dig, der sætter pris på god espressokaffe. Begge maskiner er forholdsvist kompakte og yder samtidig med stor effekt – det mener jeg er en afgørende kvalitet for espressomaskiner til hjemmet, medmindre du har rigtig meget plads. Hverken Oscar II eller Musica har indbygget kværn, hvilket betyder, at du skal købe en ekstern kværn til. Her er kaffekværnerne Eureka Specialita, Perfetto, Silenzio og Single Dose alle gode bud.

Nuova Simonelli Oscar II

Oscar 2 espressomaskinen er designet til hjemmet. Men den er designet med det fokus, at man skulle bringe kvaliteten fra kaffebaren hjem i stuen. Espressomaskinen Oscar 2 er naturligvis en videreudvikling af den oprindelige Oscar espressomaskine, og her er en ny damper og timet dosering dele af de opgraderinger, der er foretaget.

Nuova Simonelli Musica

Musica espressomaskinen leverer højkvalitetsespresso, der overgår meget andet espresso, du vil opleve i hjemmet. Musica er en lille og kompakt maskine – i hvert fald i forhold til at være en espressomaskine. Det gør den oplagt til at gøre sig fortjent til en plads i selv det mindre køkken. Samtidig har Nuova Simonelli Musica et godt output, og leverer kvalitetskaffe.