Kaffemaskine med kværn

Kaffemaskine med kværn | Guide til det rigtige valg

Dette indlæg er sponsoreret gennem reklamelinks

Friskkværnet kaffe er bare det bedste. De hele kaffebønner holder bedre på smag og aroma end formalet kaffe gør. Det kan bare være lidt bøvlet at stå med en separat kaffekværn, kværne bønnerne og hælde den kværnede kaffe over og klar til bryg i din kaffemaskine. Heldigvis er det i dag muligt at købe det man kan kalde en alt-i-en-kaffemaskine. Nemlig en kaffemaskine med kværn indbygget i selve maskinen! Her finder du mit bud på de bedste kaffemaskiner med kværn, vurderet ud fra både pris og kvalitet!

Her på siden vil du finde alle former for kaffemaskiner med kværn – Først vil jeg gennemgå filterkaffemaskiner med kværn, og efterfølgende vil jeg gennemgå en række både semiautomatiske og fuldautomatiske kaffemaskiner med kværn – Så læs endelig videre, og find din favorit!

Filterkaffemaskiner med indbygget kværn

1. Severin Termokaffemaskine med indbygget kværn - Pris 1.464kr

Hvis du skal lave filterkaffe, der skal smage af noget og samtidig være frisk og lækker. Så finder du ikke en kaffemaskine, der er bedre Severins termokaffemaskine med indbygget kværn. Det, at der er tale om en kaffemaskine med indbygget kværn er allerede første skridt imod en lækker og frisk kop kaffe, og så har denne kaffemaskine ovenikøbet lige lidt ekstra! Du kan nemlig justere malningsgraden af bønnerne og styrken i kaffen. På den måde får du brygget kaffe på lige præcis den måde, som du bedst kan lide det, og ikke efter nogle forudindstillede standardmål. Du kan nemt indstille kaffemaskinen til at brygge kaffe ligesom det behager dig, da kaffemaskinen er udstyret med et display, som er ganske simpelt at benytte sig af. Så selvom kaffemaskinen kan virke lidt mere teknisk end det, du er vant til at benytte dig af, så kræver den altså ikke meget teknisk snilde at betjene. Er du træt af, at din kaffemaskine larmer under brygning? Denne her kaffemaskine fra Severin har en lydløs funktion, som du finder på dit display som ’Silent’. På den måde kan du fjerne store dele af støjen, som du ellers kan opleve ved mange kaffemaskiner. En af de områder, hvor denne kaffemaskine adskiller sig fra de resterede på listen er, at kaffen brygges direkte ned i en termokande, som følger med kaffemaskinen. Det vil altså sige, at du ikke skal bekymre dig om at få hældt kaffen over for, at den kan holde sig varm. Det sker helt automatisk. Og når ja, har du så en finere kaffekande, du gerne vil benytte til servering, jamen så kan du sagtens hælde kaffen over i den! Sidst men ikke mindst, så er der en timerfunktion integreret i kaffemaskinen, så du kan gøre den klar til bryg, og derefter indstille, hvornår den bryg skal være færdig. Har du travlt om morgenen? Jamen så kan du klargøre kaffen om aftenen, og indstille kaffemaskinen til samme tid som dit vækkeur. Så vågner du op til duften af friskbrygget kaffe.

Fordele:

 • Timerfunktion
 • Termokande mefølger
 • Støjreducerende indstillinger
 • Justerbar kaffestyrke og malningsgrad
 • Indbygget kaffekværn

2. Princess Grind and Brew Kaffemaskine med kværn - Pris 854 kr

Denne kaffemaskine med indbygget kværn er designet simpelt og enkelt. Den største fordel ved denne maskine i forhold til de andre maskiner på listen er, at den er billig. For kun 854kr får du kaffekværn og kaffemaskine samlet i en maskine, og det er altså vildt billigt! På grund af Princess Grind and Brews indbyggede kværn, vil du altid få frisk og velsmagende kaffe, der har holdt på aromaen i bønnerne. Det sikrer velsmag, og det fylder hele rummet med duften af både friskkværnet og -brygget kaffe. Det er noget, der kan mærkes på nydelsesniveauet, og det er altså bare svært ikke at holde af friskkværnet kaffe. En af de helt store fordele ved denne maskine er, at du aldrig nogensinde behøver at købe kaffefiltre igen. Maskinen er udstyret med sit helt eget aftagelige og vaskbare kaffefilter. Så står du aldrig i en situation igen, hvor du har glemt at købe nye filtre til din maskine. Det indbyggede filter fungerer naturligvis til de friskkværnede bønner, men har du lyst til formalet kaffe en dag, så kan det altså også hældes direkte i maskinen her. Maskinen her er dog ikke verdens største kaffemaskine, og det kan både være en fordel og ulempe. Det gode er, at den fylder mindre i dit køkken, mens ulempen er, at den maks brygger 6 kopper ad gangen. Får du den helt store familie på besøg, så skal du altså brygge et par gange, men i hverdagen fungerer det helt fint!

Fordele:

 • Kaffemaskine med indbygget kværn
 • Aftagelig og genanvendeligt kaffefilter
 • God pris
 • Fylder ikke meget i køkkenet
 • Justerbar med 9 kværneniveauer

Køb din princess grind and brew kaffemaskine med indbygget kværn her hos KitchenOne

3. Severin 4810 Kaffemaskine med kværn - Pris 1.161kr

Denne her kaffemaskine er den nyeste tilføjelse til Severins brede udvalg af kaffemaskiner. Det har resulteret i en helt fantastisk kaffemaskine, der opfylder alle dine behov, og som rummer den teknologi du har behov for, uden at det bliver besværligt at arbejde med. Som alle andre kaffemaskiner på netop denne liste, er Severin 4810 naturligvis også en kaffemaskine med indbygget kværn. Den kan dog også sagtens benyttes til at brygge fantastisk og velsmagende kaffe med formalet kaffe, hvis du en dag skulle få lyst til lidt variation, eller måske er løbet tør for hele kaffebønner. Når det kommer til teknologi, har maskinen alt, hvad du har brug for. Det smarte og intuitive LCD-Display hjælper dig fint på vej, og tillader dig at indstille brygningen lige præcist som du har lyst til! Derudover har maskinen en smart timerfunktion, der gør at du kan indstille kaffebrygningen, så den er færdig, når det passer dig! Det kan være du gerne vil have kaffen klar når du vågner, kommer hjem fra arbejde eller noget tredje. Det er en supersmart funktion, som du helt sikkert kommer til at elsker og benytte. Maskinen kan brygge op til 10 kopper ad gangen, og er desuden indstillet med en automatisk slukfunktion. Derudover har maskinen en stor kaffebønnebeholder, der kan indeholde op til ca. 200g kaffebønner ad gangen. Så du behøver altså ikke fylde op hver gang.

 • Timerfunktion
 • Indbygget kværn
 • Automatisk sluk-funktion
 • Lækkert LCD-display
 • Lækkert design i rustfrit stål

Severin 4810 kaffemaskine med kværn kan du finde her hos KitchenOne

4. Princess Grind and Brew Roma - Pris 1.097kr

Den her maskine er det jeg vil kalde listens mellemvægter, det er en rigtig god maskine til en rigtig fin pris. Du får det du behøver, og det du betaler for. Den her maskine er perfekt til dig, der ikke har et enormt kaffebrug i hverdagen, men samtidig gerne vil have muligheden for at brygge større portioner kaffe helt op til 10 kopper ad gangen. Kaffemaskinen brygger naturligvis kaffen i den bedste temperatur for din kaffebrygning, nemlig ca. 70 grader. Derudover er der installeret en indbygget varmeplade i maskinen, så kaffe kan holde sig varm i op til 35 minutter efter bryg. Det giver dig altså 35 minutters tid at løbe på, inden kaffen enten skal være drukket eller hældt på en termokande. Står du en dag i en situation, hvor du enten har lyst til formalet kaffe, eller ikke har flere bønner til overs, ja så klarer denne maskine også det. Den er derudover justerbar i styrke og intensitet, og har et smart display med let tilgængelige indstillinger, så dine kaffebehov altid bliver stillet!

 • Brygger fra 2 til 1 kopper ad gangen
 • Indbygget kaffekværn af høj kvalitet
 • Justerbare funktioner
 • Indbygget varmelegeme, så kaffen holder temperatur

Find din Grind and Brew Roma Kaffemaskine hos KitchenOne her

Semiautomatisk Kaffemaskine med kværn

Sage Barista Pro - Pris 6.522kr

Sage Barista Pro Espressomaskine

Med en Sage Barista Pro espressomaskine får du en espressomaskine, der lynhurtigt bliver klar til bygning, da den hurtigt varmer op. Dette er en af de store fordele ved denne maskine kontra Sage Barista express, hvilket du kan læse mere om i min sammenligning mellem Sage Pro, Express og Touch. Med Sage Barista Pros ThermoJet opvarmningsfunktion er den nemlig klar til at brygge espresso efter så lidt som 3 sekunder. Derudover får du et lækkert touch display på facaden, en brugbar steamer og selvfølgelig denne her indbyggede espressokværn, der kværner kaffe direkte ned i portafilteret. Sage Barista Pro er en af de mest populære espressomaskiner i hele verden, hvilket også skyldes det ret så rimelige prisleje, som espressomaskinen ligger i. Generelt vil jeg mene, at du er ret godt stillet med en kaffemaskine fra Sage, da de virkelig tilgår deres håndværk med stor kvalitet. 

 • ThermoJet opvarmning sikrer lynhurtig espressobrygning
 • Kvalitetsteamer parat til Latte Art
 • Intuitivt Touch Display
 • Indbygget espressokværn – direkte i filteret

Fuldautomatisk espressomaskine med kværn

Først og fremmest vil jeg lige pointere, at alle fuldautomatiske espressomaskiner har en indbygget kværn, da det ellers ikke vil være muligt at have automatiseret hele processen omkring kaffebrygning. Derfor har jeg blot taget en enkelt anbefaling med, som jeg mener er en fuldendt fuldautomatisk espressomaskine.

Jura E8 PianoBlack - Pris 9.995kr

En Jura E8 EB Piano Black espressomaskine er en fuldautomatisk espressomaskine, hvilket betyder, at den kan klare alle elementerne i brygningen fra start til slut. Det betyder naturligvis også, at kaffemaskinen fra Jura har en indbygget kaffekværn – samt en stor bønnebeholder, så du ikke skal rende og fylde den op hele tiden. Denne maskine er til dig, der ønsker kaffe og espresso i højeste kvalitet, men ærligt talt ikke har den store trang til at være en del af selve brygningen undervejs. Du får lynhurtig kaffe, og det eneste du skal gøre er, at du skal fylde bønnebeholderen med bønner, mælkebeholderen med mælk og vandbeholderen med vand. Hvis du søger en kaffemaskine med indbygget kværn, så er det formentlig for at få friskheden af friske bønner, men samtidig også letheden ved at have elementerne samlet. Med denne espressomaskine fra Jura får du altså ALLE elementerne til brygningen samlet. Så bliver det ikke nemmere. 

 • Fuldautomatisk espressomaskine
 • Lynhurtig brygning
 • Mulighed for kaffedrikke
 • Indbygget espressokværn
Hvorfor vælge en kaffemaskine med kværn

Det er ikke svært at argumenterer for at vælge en kaffemaskine med kværn. Er du vild med ’almindelig’ filterkaffe, så vil du nemt, enkelt og billigt kunne forbedre kaffeoplevelsen gevaldigt med en kaffemaskine med indbygget kaffekværn i designet. På den måde skal du blot fylde hele kaffebønner i maskinen, og så er den gentagende gange klar til at brygge god kaffe. Fremgangsmetoden ved kaffebryg er stort set den samme ved brygning af kaffe på en kaffemaskine med og uden kværn, så du skal ikke til at få helt nye vaner for kaffebrygning, Forskellen er meget simpel, du får bedre kaffe ud af det.

Hvad skal der være i en god kaffemaskine med kværn?

Det du skal kigge efter er flere forskellige ting. Nogle af maskinerne her på listen skiller sig ud ved, at de har en timer-funktion, støjreducerende indstillinger, display, justering af kaffestyrke, malingsgradindstillinger, varmeplade, termoindstillinger og flere andre ting. Der er mange små features, der kan være med til at forbedre din kaffeoplevelse. Meget af det er luksus, altså ikke noget du behøver nødvendigvis. Men det er klart, at det er rart med et lækkert display på maskinen. Det absolut vigtigste er dog, at du har en indbygget kværn i din maskine. På den måde sikrer du friskkværnet kaffe, der giver både duft og smag!

Udstyr til kaffebrygning med kværn

Skal du have god kaffe? Så kværn bønnerne selv! Det gør du absolut nemmest med en indbygget kværn i din kaffemaskine. Du kan sagtens kværne kaffebønnerne ved siden af, det giver samme gode smag, men det er langt mere besværligt. For det første så er det en proces med flere trin, og for det andet, så skaber det opvask. Det er altså også vigtigt at påpege, at din kaffemaskine med indbygget kværn ikke koster en formue. Skal du købe en separat kaffekværn OG en kaffemaskine, så er det langt dyrere, end når du vælger en kaffemaskine med indbygget kværn. Du kan selv se, at kaffemaskinerne her på listen koster et sted mellem 800kr-1200kr, og det er altså ikke dyrt. Du får sindssygt meget for pengene, når du køber en kaffemaskine med kværn – og det giver dig en nemmere og mere enkel hverdag.

Kaffemaskine med timer

Vi får mere og mere travlt hele tiden, der er mange ting, der skal passes: skole, arbejde, børn, hobbyer, husholdning og så videre… Derfor er det ikke svært at forstå, hvis du gerne vil gøre tingene så nemme som muligt i hverdagen. Første skridt på vejen er at finde en kaffemaskine med kværn, der fjerner en del af processen i din kaffebrygning. Det andet skridt er en kaffemaskine med timer! Med en kaffemaskine med timer, kan du tilpasse brygningen til dine rutiner i hverdagen. Der er ingen, der gider drikke lad og kedelig kaffe, og med en timer på din kaffemaskine er den klar lige præcis, når du er klar til at drikke den. Lyder det godt at kunne gøre kaffemaskinen klar om aftenen og vågne op til friskbrygget kaffe, hvor maskinen selv har kværnet bønnerne endda? Så skal du have en kaffemaskine med timer – og endnu bedre – en kaffemaskine med kværn OG timer!

Kaffebønner

Du kan have den bedste kaffemaskine i verden, men kaffen bliver aldrig bedre end potentialet i de kaffebønner du anvender. Sådan er det bare. Derfor er det vigtigt, at du køber nogle ordentlige kaffebønner. Sådan er det med alt kaffe du drikker, hvis du har en almindelig filterkaffemaskine nu, ja så er kvaliteten på den formalede kaffe du køber lige så vigtig. Heldigvis findes der et bredt udvalg af hele kaffebønner i høj kvalitet, og det kan du finde lige her. Ellers kan du også sagtens finde gode bønner i supermarkedet, der vil skabe en helt fantastisk kaffeoplevelse, når du kombinerer dem med din nye kaffemaskine med kværn!

Espressomaskiner

Måske leder du efter den optimale kaffeoplevelse, og tænker om en kaffemaskine med kværn er det, der opfylder det behov. På en måde kan jeg godt svare ja til det, men det er ikke de maskiner her på listen du så skal anskaffe dig. Skal du have den helt optimale oplevelse, så er det med en espressomaskine, og skal det være ægte baristakaffe, ja så er det en semiautomatisk espressomaskine, du skal anskaffe dig! Men husk nu, det er altså også en helt anden prisklasse du kommer op i, så denne form for kaffemaskine er altså til livsnyderen, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Der findes også dem, der foretrækker filterkaffe, og der kan jeg godt love dig, at de maskiner du finder her på listen, sikrer dig omtrent den bedste oplevelse du kan forestille dig inden for den kategori!

Lydløs kaffemaskine

En kaffemaskine uden lyd er måske ikke det, du forbinder med en kaffemaskine, der også har kværn indbygget. Alligevel er der én kaffemaskine med kværn på denne liste, der har en støjreducerende funktion. Nemlig kaffemaskinen fra Severin, der med sin tilhørende termokande ligger nummer et på denne liste. Men bemærk, at det ikke er under kværningen af dine kaffebønner, at kaffemaskinen er ‘lydløs’. Det er under selve brygningen, at du kan slå Silent-funktionen til, og dermed opnå en noget nær lydløs kaffebrygning. Dette er en god feature at have på sin kaffemaskine, især hvis du indstiller den til at brygge klar til du vågner om morgenen. 

Kaffemaskine til hele bønner

En kaffemaskine med kværn er en nødvendighed, hvis du vil kunne brygge kaffe direkte med hele kaffebønner. En kaffemaskine med kværn er derfor vejen frem, hvis du leder efter en kaffemaskine til hele kaffebønner. Her kan du evt. gå all-in og købe en semiautomatisk espressomaskine, men de filterkaffemaskiner med kværn, som du finder her på siden, er den simpleste måde at brygge dine hele kaffebønner på! 

Kaffebrygger med kværn

En kaffemaskine med kværn er jo egentlig bare en kaffemaskine, der bare har flere funktioner til rådighed! På mange måder kan det jeg her beskriver som en kaffemaskine med kværn, faktisk endnu bedre beskrives som en kaffebrygger med kværn. De funktioner du kender fra den ‘almindelige’ kaffemaskine vedrører primært selve brygningen – Med en kaffebrygger med kværn kommer man steppet videre! 

 

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med Capitis.dk