Evighedsblomster

Evighedsblomster til indretning af dit hjem

Blomster er altid en helt fantastisk pyntegenstand, der kan være med til at give lidt liv og glæde i hjemmet. Men blomster har også sine ulemper – de har det nemlig med at visne! Det er her, at evighedsblomster er helt geniale, de visner nemlig ikke.

Hvad er evighedsblomster?

Evighedsblomster er tørrede blomster, som er et pyntende og bæredygtigt alternativ til den ’friske buket’. Den store fordel ved evighedsblomster er, at de ikke kan visne, og dermed kan pynte, så længe du ønsker det! Det er dog ikke alle blomster, der kan tørres og anvendes som evighedsblomster. Evighedsblomster laves kun af specielt egnede blomster. Evighedsbuketter er et bæredygtigt valg, der bidrager til en bedre fremtid for miljøet.

Et pift til indretningen

Evighedsblomster giver flere forskellige muligheder på tværs af farvepaletten. Blomsterne kan både anvendes som et frisk og festligt pust, mens buketterne også kan fås i mere afdæmpede og afslappende farver. Har du et stilrent hjem og ønsker at holde en minimalistisk men elegant indretning, så kan du med rette vælge en af disse buketter:

Træk farve ind i hjemmet

Mange forbinder evighedsblomster med afdæmpede, brune og matte farvenuancer. Men du kan sagtens finde evighedsblomster, der sprudler af farve! Evighedsblomster i farve gør buketten mere sprudlende og kan bryde den balance, du har i dit hjem og dermed være et unikt element i din indretning!

Den perfekte værtsgave!

Evighedsblomster er virkelig bare den perfekte værtsgave! Hvorfor er det endnu bedre end almindelige blomster? Fordi næste gang du kommer og besøger den person, så er deres blomster visne og smidt i skraldespanden! Evighedsblomsterne vil du kunne se igen næste gang du kommer på besøg, og værten eller værtinden vil have glæde af dem i meget længere tid! 

Hvorfor blomster til Kaffekrogen?

Vi elsker alle sammen at have vores eget hyggehjørne, hvor vi kan slappe af. I sådant et hjørne skal alt gerne være helt perfekt, så hyggen udformer sig på lige præcis den måde, der passer dig! Her passer evighedsbukettens milde og dekorative farver perfekt ind, mens de er bidragende til en afslappende og hyggelig atmosfære.

Hvad koster evighedsblomster?

Det er meget forskelligt hvad evighedsblomster koster, du kan både få helt billige buketter, og så nogle der er lidt dyrere. Men hvis du sammenligner prisen med en almindelig buket, så er det ikke helt skudt ved siden af. Men det afhænger selvfølgelig af størrelse, valg af blomster og hvor du køber dem.

Hvor længe holder evighedsblomster?

Har du passet dine evighedsblomster godt og placeret dem væk fra direkte sollys og varme kan evighedsbuketten holde sig så længe du ønsker at have den stående. Farven i evighedsbuketterne kan dog med tiden falme. Blomster placeret i direkte sollys vil typisk falme efter 3-6 måneder. Har du derimod placeret buketten i mørke steder af hjemmet, vil blomsterne holde farven længere.

Hvordan passer du bedst dine evighedsblomster?

Det kræver ikke meget arbejde at holde dine evighedsblomster flotte. Du kan blot følge disse 3 råd og så vil dine evighedsblomster holde sig flotte så længe, du ønsker at have dem stående i hjemmet.

  1. Giv dem ikke vand. I modsætning til friske blomster skal evighedsblomster ikke vedligeholdes.
  2. Undgå direkte sollys eller for høj varme. En fordel ved evighedsblomster er, at du kan placere dem der, hvor friske blomster ikke kan overleve.
  3. Fjern eventuelt ophobet støv med en hårtørrer. Blæs med den laveste varme forsigtigt støvet af evighedsbuketten, hvis der er ophobet støv på blomsterne.

Evighedskranse

Evighedskranse er lavet af tørrede blomster og er en unik og stilren dekoration til dit hjem. Ligegyldigt om blomsterkransen skal pynte på din dør, i entréen eller på spisebordet vil evighedskransen give et smukt, bæredygtigt og langtidsholdbart udtryk til hjemmet.

Plastikblomster

Plastikblomster kan også beskrives som en form for evighedsbuket, men den type blomst rummer ikke tilnærmelsesvis den samme charme og æstetik som de skønne, tørrede evighedsblomster, der har en langt mere naturlig udstråling.