Udstyr til Latte Art

Hvad er Latte art?

Latte art er når man pynter og dekorerer sin kaffe med varmt mælkeskum inden servering. Med Latte art kan man skabe pæne motiver ovenpå kaffen, mens kaffen får en fyldig konsistens af den cremede mælkeskum. Når du først har lært at lave disse motiver med den skummede mælk, vil du både nemt og hurtigt kunne imponerer dine kaffegæster. Latte art er måden, hvorpå du tager kaffeoplevelsen til næste niveau, og laver vaskeægte baristakaffe!

Dette Indlæg er sponsoreret gennem reklamelinks

En eksklusiv oplevelse

Latte art er der, hvor du tager kaffeoplevelsen til nye højder! Det er måden, hvorpå du kan imponerer selv de mest kræsne gæster, og selv dem, der ikke kan lide kaffe vil blive fascineret. Latte art kan virke helt umuligt, men faktisk er det slet ikke så svært at lære de mest basale motiver. Nogle af de ting du kan anvende for at gøre tingene nemmere er latte art plader og strødåser. Du kan finde udstyr til latte art herunder!

Mælkekanden – Din bedste ven til Latte Art

Når du skal lave det perfekte latte art, så er det altså bare rigtig vigtigt, at du har den rette mælkekande ved hånden! Heldigvis kan du finde den rette mælkekande lige her hos Kaffekrogen. Udover at være funktionel og skabe en større kontrol over din skænkning af mælken, kan du også skumme mælken i mælkekanden. Derudover kan du få mange mælkekander, der er stilede, og som bidrager til følelsen af luksus og eksklusivitet. Hvis din baristakaffe virkelig skal ramme toppen, så sørg for at du har den rette mælkekande!

Latte art – gør kaffen smart

Hvis kaffen skal være lidt ekstra smart, så er latte art virkelig prikken over i’et. Det vigtigste ved kaffe er naturligvis, at den er velsmagende. Men hvis du virkelig vil have, at folk skal huske den kaffe, de fik hos dig, så tæller det visuelle mindst lige så meget. Du behøver ikke være kunstnerisk anlagt, latte art er meget simpelt. De fleste af os er vant til, at vi bare får serveret almindelig kaffe hvorend vi kommer, så bare det, at der er kreeret en form for kunst ovenpå kaffen, imponerer allerede dine gæster. Så det behøver altså ikke være det helt store kunstværk! Latte art er i sig selv imponerende. 

Kaffebønner

Vi indrømmer gerne, at selve kaffen stadig er det vigtigste ved en god kop kaffe. Selvom mælken og måden du serverer kaffen på også har betydning. Derfor skal du altid sørge for at benytte gode kaffebønner! Friskkværnet kaffe er nemlig bare det suverænt bedste, især hvis du laver baristakaffe og har stampet den kværnede kaffe til perfektion.