Pour Over Kaffe

Pour over-kaffe et til dig, der vil nyde en kop velsmagende kaffe helt stressfrit. Kaffebrygningen foregår helt stille og roligt i det tempo, som det tager at brygge en god kop kaffe. Med denne kaffetype handler kaffebrygning ikke om bare at trykke på en knap og læne sig tilbage. Nej her er tålmodighed en dyd, og tålmodigheden betaler sig! For med pour over kaffe opnår du altså en helt fantastisk og aromatisk smagsoplevelse.

Kom igang med slow brew

Kom igang med den rolige bryggemetode

Slow brew kaffebrygning kan have en afstressende, ja næsten mediterende effekt på kroppen. Derfor skal du selvfølgelig heller ikke stresse med at komme igang. Derfor har vi fundet det komplette bryggesæt til at komme godt igang, så du nemt og enkelt kan starte dit slow brew-eventyr! Med dette bryggesæt fra NORU vil du have alt du behøver til at komme igang!

Pour over kaffe – en rolig kaffeoplevelse

Denne kaffetype er et fremragende redskab mod stress! Her bliver du nemlig tvunget til at slappe af og tage dig tid til at lave en god kop kaffe. Den lidt langsommelige proces gør også, at du når at glæde dig ekstra meget til den fantastiske kaffe, som venter dig, mens duften af friskbrygget kaffe spreder sig i luften.

Find det rette udstyr

Det er ikke fordi, at pour over kaffe kræver alverdens udstyr, men der er dog nogle redskaber som du skal have, før det kan lade sig gøre at brygge den lækre kaffe! Kaffekande, kaffetragt, kaffefilter til tragten og en kedel er alle nødvendige for, at du kan benytte denne slow-brew-kaffe! Du kan dog gøre processen nemmere ved at købe et bryggesæt her.

Brug den rigtige kaffe – gode kaffebønner

Gør dig selv en tjeneste, når du skal brygge kaffe – brug gode kaffebønner af høj kvalitet. Det kan virke simpelt at gode kaffebønner er afgørende for at lave god kaffe, men pour over kaffe er en simpel disciplin, og smagsforskellen skal findes i kaffekvaliteten, helt enkelt. Denne langsommelige kaffeproces er en form for filterkaffe, bare uden, at du får en maskine til at gøre arbejdet for dig! Derfor anbefaler vi en formalingsgrad af samme karakter som den til filterkaffe, så sørg for en fin formalingsgrad, når du brygger din kaffe med denne brygningsmetode.