Kaffe

Alt inden for kaffe

Hos Kaffekrogen tilbyder vi alt inden for kaffe, uanset om du er til instant kaffe, friskkværnede kaffebønner eller foretrækker kaffekapsler. Herunder vil du kunne se vores store udvalg af forskellige kaffetyper. Hos Kaffekrogen kan du finde lige den kaffe du ønsker – Køb kaffe online lige herunder!

Hele Kaffebønner

Når der skal gøres lidt ekstra ud af kaffen, så kan du med fordel brygge din kaffe på friskkværnede kaffebønner. Det eneste du behøver for at komme igang er en god kaffekværn, og selvfølgelig hele kaffebønner, som skal kværnes. De hele kaffebønner holder på aroma og smag i højere grad end det er tilfældet med formalet kaffe, derfor opnår du en særklasse smagsoplevelse, når du selv kværner dine kaffebønner – og så gør det heller ikke noget, at der kommer til at dufte fantastisk af friskkværnet kaffe i hele hjemmet

Filter kaffe

Filterkaffe er den mest almindelige bryggemetode, når der skal laves kaffe i de danske hjem. Men det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken kaffe du benytter. Du kan enten vælge at kværne kaffen selv, ellers kan du benytte formalet kaffe, hvilket er det de fleste gør. Men formalet kaffe er langt fra ens, og her på siden vil du finde et stort udvalg af formalet kaffe, så du er sikker på at finde noget til netop din smag! 

Kaffekapsler

Kaffekapsler er den
nye store spiller inden for kaffebrygning! Kaffekapsler gør det nemt at brygge
en kop smagfuld kaffe på ingen tid! Mange danskere benytter kaffekapsler til at
brygge deres kaffe, og den mest populære maskine er Nespresso®. Derudover
findes der dog også andre brands, såsom Dolche Gusto og Senseo. Hos Kaffekrogen kan du finde lige den kaffekapsel, som du leder efter!

Luksus Kaffe

Nogle gange skal kaffen være lidt ekstra luksus, og hvis du ikke selv vil kværne dine bønner, så findes her en anden mulighed. Hos Kaffekrogen er det nemlig også muligt at finde frisk- og håndristet luksus kaffe, der kan leveres lige til døren. Måske kender du allerede din favoritkaffe, ellers vil det også være muligt at finde smagspakker, så du kan blive klogere på dine egne smagspræferencer.

Stempelkaffe

Stempelkaffe er en hurtig og effektiv kaffeform, hvis du vil brygge kaffe til flere personer ad gangen. Når du laver stempelkaffe kan du vælge at benytte formalet kaffe, eller du kan kværne din kaffe selv. Den eneste nødvendighed, når du skal brygge stempelkaffe er, at du har en god stempelkande!

Instant kaffe

Instant kaffe har fået sit navn, da det er en af de absolut hurtigste måder at brygge kaffe på. Dette betyder dog ikke nødvendigvis, at du med instant kaffe går på kompromis med kvaliteten. I dag findes der et bredt udvalg af instant kaffer, hvoraf vi tilbyder et udvalg, der både har høj kvalitet og god smag. Instant kaffe kan nemlig sagtens være god kaffe, og tror du ikke på os, kan du selv tjekke vores udvalg herunder!

Pour Over Kaffe

Pour Over kaffe er en brygningsmetode, hvor kaffe laves langsomt med stor tålmodighed. Kaffen hører dermed ind under den kategori af kaffebrygning, som ofte kaldes slow brew. Pour Over kaffe gør hele tålmodigheden værd, da kaffen bliver særdeles velsmagende og fyldt med god aroma. Når du nyder en kop pour over kaffe, er selve brygningen en del af oplevelsen. Pour over kaffe er til dig, der ønsker en afslappende og stressfri kaffeoplevelse, fyldt med god smag!

Kaffemaskiner fra Sage

En af de ultimative kaffeoplevelser kommer med kaffe brygget på en ordentlig kaffemaskine – om du så foretrækker semiautomatisk espressomaskine, en fuldautomatisk en af slagsen, filterkaffe, eller noget helt andet, så handler det om at have det ordentlige udstyr. Uanset hvilken form for kaffe du foretrækker, kan det betale sig at kigge forbi vores side om kaffemaskiner fra Sage, hvor der er udvalgt nogle kaffemaskiner af høj kvalitet, uden at det nødvendigvis behøver at koste en formue! Så læs endelig bare videre om det fantastiske kaffebrand der!

Aeropress – Din bedste ven på farten

Aeropressen er måske en fremmed kaffebrygger for mange, men hvis du kender den, så elsker du den garanteret også. For den har løst et problem for rigtigt mange, som de ellers har haft store problemer med. Nemlig problemet at få god kaffe på farten! Nu er det slut med dårlig instant kaffe, Aeropressen har din ryg.

Italienske kaffemaskiner

Der er ikke et land i verden, der slår Italien på bryggetraditionerne. Bliv klogere på de italienske kaffemaskiner og se de forskellige maskiner. Der findes noget i både dyrere og billigere udgaver, og især Nuova Simonelli Oscar 2 er en stærk espressomaskine til prisen.

Danskernes favoritdrik til hyggen!

Når der skal hygges om eftermiddagen i de danske hjem, så står kaffe højt på listen over de ting, der skal indgå. I dag findes der utallige former for kaffe – og måder at brygge det på. Det gør, at der i dag er mulighed for at få nogle helt fantastiske smagsoplevelser, samtidig med, at kaffen kan brygges på næsten ingen tid. Er du til lynhurtig kapselkaffe, der brygger en enkelt velsmagende kop kaffe på få sekunder, eller vil du hellere sætte tempoet helt ned og lave langsomt brygget pour over-kaffe? Uanset om du drikker kaffe for at friske op om morgenen, eller drikker kaffe som nydelse til eftermiddagshyggen, så kan du finde den kaffe, der dække dit behov her. 

Køb kaffe online i dag – Hos Kaffekrogen!

Hos Kaffekrogen finder du et bredt udvalg af kvalitetskaffe i alle typer og former. Kaffe behøver ikke være noget du køber i supermarkedet, hos os kan du finde du din favoritkaffe online!