Guide: Disse caféer og barer sælger Bubble Tea i Danmark!

Her får du en liste over de caféer og barer, der sælger Bubble Tea i Danmark. Jeg har valgt at opdele dem efter hvilke byer de er placeret i, så du nemt kan finde en Bubble Tea café nær dig! Der er nemlig ingen grund til, at du skal gå glip af den lækre drik! Vil du gerne lave drikken derhjemme i stedet? Så læs her!

Bubble Tea København (Kbh):

Taste of Taiwan Bubble Tea 
Løngangstræde 19-21, 1468 København

Boba Drop Bubble Tea
Vester Farimagsgade 6, 1606 København

Kaffeiin
Frederikssundvej 299, 2700 København

The mad hatter Bubble Tea Emporium
Sankt Hans Torv 3, 2200 København

Bubbles CPH Bubble Tea
Istedgade 136, 1650 København

Tea:licious Cafe
Studiestræde 21, 1455 København

Bubble Tea by pandalicious
Frederiksberggade 26, 1459 København

Tea Time Bubble Tea
Fiolstræde 27, 1171 København

 

Bubble Tea Århus

The Bubble Teaaaa
Ny Munkegade 2a, 8000 Aarhus

Spicy Monks Thai/ Bubble Tea
Nørre Allé 23B, 8000 Aarhus

Bubble Bar
Storcenter Nord,  Finlandsgade 17, 8200 Aarhus N

 

Bubble Tea Odense

Flora Bubble Tea
Vestergade 17, 5000 Odense

Original Bubble Tea
Vestergade 44, 5000 Odense

Han Bubble Tea
Kongensgade 57, 5000 Odense

Bubble Tea Aalborg

Pho Saigon
Østerbro 22, 9000 Aalborg

Bubble Tea Esbjerg

King Bubble Tea
Enersgade 18, 6700 Esbjerg

Hvor kan man købe bubble tea?

Du kan få Bubble Tea i alle Danmarks største byer, hvadend du leder i København, Århus, Aalborg eller Odense. Hvor du præcist kan finde bubble tea henne er netop det, som denne liste har til opgave at give overblik over! Her finder du de forskellige udvalgte steder, mens der er en tilknyttet adresse, så du ikke kan være i tvivl om, hvor du finder den søde drik henne!

Bubble tea i Kbh, Århus, Aalborg, Odense og Esbjerg

Her på siden vil jeg forsøge at give dig det fulde overblik over de forskellige muligheder der er, for at købe Bubble Tea i Danmark. Det gælder uanset om du ønsker at nyde din bubble tea på caféen, eller foretrækker at få bubble tea take away. Derfor har jeg samlet et udvalg af bubble tea-caféer i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Det du ville kunne se er, at selvom drikken fortsat bliver mere og mere populær, så er det altså stadig primært i storbyerne, at du vil kunne finde den. 

Lav din egen bubble tea derhjemme!

Ja du kan sagtens lave din egen bubble tea derhjemme, du skal bare have de rigtige ingredienser! I og med, at det langt fra er alle caféer og barer i landet, der sælger bubble tea, kan det faktisk være den nemmeste måde for dig, at få fat i drikken. Og så er det endda også den billigste! Her kan du finde alt, hvad du behøver, for at lave bubble tea. 

Hvad er boblerne i bubble tea lavet af?

Boblerne i bubble tea består enten af tapiokaperler eller bobaperler, som er to ret forskellige slags. Dem kan du få i diverse forskellige smagsvarianter, hvadenten du foretrækker dem sure eller søde. Den største forskel er nok, at bobaperler har en konsistens, hvor det føles som om, at du kan bide hul i dem så de springer. Omvendt minder tapiokaperlerne lidt mere om vingummi, og har en konsistens man skal tygge sig igennem.