Senseo kaffepuder

Med kaffepuder kan du hurtigt, nemt og enkelt brygge en rigtig god kop kaffe. Den helt store producent af kaffepuder er Senseo, der med sine kaffepuder ifølge dem selv har sørget for en miljøvenlig måde at brygge kaffe på. Det er en kæmpe fordel ved kaffepuder, at de blot kan sorteres som madaffald, hvis du køber nogle af de udgaver, der er komposterbare. Her har f.eks. kaffekapsler ikke den samme fordel, der er der rigtig mange af især de billige udgaver, der ikke er så gode ved miljøet, da de ikke er lavet af komposterbare materialer. Alt andet lige er det i hvert fald mere besværligt at skulle sortere alle kaffekapslerne i en pose for sig. Så kaffepuder vil jeg mene er til dig, der elsker god kaffe, ikke vil bruge for mange kræfter på at brygge den, og samtidig gerne vil skåne miljøet den lille smule ekstra!

Dette Indlæg er sponsoreret gennem reklamelinks

Senseo Classic Kaffepuder

Disse kaffepuder er også nogle klassiske kaffepuder. Her er der tale om den originale version fra Senseo selv, og det gør også, at prisen altså stiger lidt i forhold til de kaffepuder, vi skrev om lige før. Kaffen beskrives som en harmonisk og rund kaffe i smagen, og ligesom den førnævnte hverdagskaffe, så er disse Senseo kaffepuder altså også nogle, der befinder sig sådan lidt midt i smagsskalaen. Det betyder, at de nok vil kunne drikkes af alle i husstanden, uden at der er nogle, der vil være utilfredse. 

 

Senseo Kaffepuder med mælk

Det er en favorit i rigtig mange danske hjem, at der kommer lidt mælk i kaffen. Det kan du selvfølgelig også få direkte i dine Senseo Kaffepuder. Nogle af de klassikere vi ofte vælger, når vi rammer en god kaffebar, det er drikkene Café Latte og Cappuccino – som du selvfølgelig helst skal drikke af en lækker cappuccino kop. Her viser jeg dig to muligheder fra Senseo. 

Kaffepuder vs. Kaffekapsler

På rigtig mange måder minder kaffekapsler og kaffepuder om hinanden. Det er to forskellige forsøg, på at tilfredsstille det samme behov. Nemlig behovet for at få en hurtig kop kaffe serveret af høj kvalitet. Det sørger både kaffepuder og kaffekapsler for, hvis du ellers sikrer dig at anskaffe de rette kaffepuder. Når det kommer til kaffekapsler, er der rigtig mange muligheder på dette punkt, og det kan være svært at vælge hvilke puder man skal vælge. Der begynder også at komme flere og flere producenter af kaffepuder på markedet, men jeg vil dog stadig anbefaler eksperterne fra Senseo, der virkelig ved hvad de laver!

Nyd din kaffe med Senseo

Med Senseo kaffemaskine kan du nyde god kaffe med god samvittighed. Maskinen er designet til at brygge præcise mængder kaffe, og du undgår dermed, at skulle hælde kaffe ud i vasken, eller drikke mere end du egentlig behøver. Senseo elsker sociale kaffeaftaler, og derfor har de også muliggjort brygning af to kopper samtidig på mange af deres maskiner. Det virker måske som en lille detalje, men det er rigtig praktisk, hvis du skal brygge kaffe til flere mennesker ad gangen! Senseo har også muliggjort mange kaffe- og smagsvarianter, samtidig med, at de hele tiden finder på nye! Du kan f.eks. brygge en cappuccino eller latte ved blot et enkelt tryk, såfremt du altså har købt de rigtige kaffepuder til din maskine. Der er dog også noget, som maskinen ikke kan levere – og det er espresso. Senseo-kaffemaskinen har simpelthen ikke et højt nok tryk, til at brygge espresso. Det betyder dog ikke, at du ikke kan få serveret en intens og stærk kop kaffe. Der findes masser af stærke, kraftfulde og aromatiske kaffepuder til Senseo.

Senseo kaffepuder sikrer effektiv kaffebrygning

Med kaffepuder fra Senseo får du brygget en kop kaffe på ca. et halvt minut. Du kan også variere kopstørrelserne, så du brygger mere eller mindre kaffe ad gangen, men du kommer aldrig til at stå og miste tålmodigheden foran din Senseo kaffemaskine. Det dine Senseo kaffepuder er fyldt op med, er naturligvis kaffe i god kvalitet. Her er tale om finmalet kaffe, tilpasset til Senseo-maskinens bryggeform. Du kan finde kaffe i mange forskellige smage og variationer til din Senseo-kaffemaskine, og det gælder naturligvis også koffeinfrie varianter.  

Kaffebrygning med god samvittighed

Senseo har designet det, de kalder for Senseo Bio Organic kaffepuder. Med dem sikrer du ifølge Senseo, at din kaffebrygning har minimal negativ indflydelse på miljøet. Faktisk er kaffepuderne 100% komposterbare! Kaffepuder er i forvejen mere miljøvenlige end kaffekapsler, men Senseo har altså taget det skridtet videre og designet en komplet miljøvenlig løsning. Med andre ord har Senseo skabt en kaffeoplevelse, der giver mening.

Afkalkning af din Senseo-kaffemaskine

Som enhver anden kaffemaskine, skal maskinen fra Senseo også afkalkes i ny og næ. Det kan gøres nemt og enkelt med afkalkningsmiddel eller afkalkningstabletter, så det er bestemt ikke nogen stor udfordring. Husk at afkalke din maskine med jævne mellemrum, da for meget kalk kan give små forstyrrelser i smagsoplevelsen, men vigtigst af alt, kan det faktisk ødelægge din Senseo kaffemaskine på sigt.

Senseo kaffepuder eller Dolce Gusto kapsler?

Når man står overfor at skulle købe en ny kaffemaskine, vil man ofte kigge meget grundigt på maskinens specifikationer, da det kan være en dyr investering. Når det kommer til Senseo kaffemaskiner er det ikke selve maskinen, der koster dyrt, her er det snarere prissætningen på driften, man skal kigge på. Dermed er det ikke sagt, at Senseo kaffepuder er en dyr beslutning sammenlignet med alt muligt andet, men det er bare ikke selve maskinen, der koster ret meget. Det samme gælder når det kommer til brygningen af dolce gusto kaffe. Så en fordel kan være at orientere sig i udvalget af henholdsvist Senseo Kaffepuder og Dolce Gusto kapsler, og ud fra den betragtning kan du så vurdere, hvilken kaffemaskine, der er den rigtige.