Fuldautomatiske espressomaskiner

Her på siden finder du min oversigt over udvalgte fuldautomatiske espressomaskiner, som jeg mener fortjener at være med på listen over de 6 bedste! Det handler ikke nødvendigvis om, at det er de 6 maskiner, der leverer bedst kaffe – Det er snarere en kombination af god kaffe, fedt design, brugervenlighed og ikke mindst god pris! Målet med dette indlæg er, at du kan komme til at lave den bedst mulige handel, så du ikke fortryder dit køb!

Dette Indlæg er sponsoreret gennem reklamelinks

1. Jura E8 2020 PianoBlack Fuldautomatisk Espressomaskine

Jura E8 er absolut en af markedsfavoritterne inden for fuldautomatiske espressomaskiner, og den fortsatte popularitet blandt forbrugerne vidner om, at maskinen lever op til det man forventer!

Jura fuldautomatisk espressomaskine

Brugervenligt display

Jura E8 er udstyret med et intuitivt display på fronten af maskinen, hvor du simpelt og hurtigt kan vælge dine favoritdrikke, som ved et enkelt tryk bliver brygget til perfektion. Displayet giver dig mulighed for at vælge imellem de forskellige kaffedrikke, ændre på maskinens indstillinger samt igangsætte rengøringsprogrammer. Det er i virkeligheden så simpelt, at alle funktionerne kan tilgås ved blot et enkelt tryk.

Kaffemaskine med personalisering

Det kan lyde helt vildt, men espressomaskinen fra Jura er udstyret med algoritmisk personalisering – og det er slet ikke så farligt som det lyder 😉. Det betyder i virkeligheden bare, at espressomaskinen husker dine kaffepræferencer, og dermed gør det nemmere for dig at vælge de kaffedrikke, som du plejer at drikke. Så når morgenkaffen skal brygges, vil den formentlig ligge øverst, og når dine gæster så ønsker en cortado, cappuccino eller lignende, ja så skal du måske lige bruge 5 sekunder på at finde den på displayet.

17 kaffespecialiteter

Det har aldrig været sværere at vælge kaffe! Espressomaskinen fra Jura giver dig mulighed for at brygge hele 17 forskellige kaffedrikke, og dermed har du altså alverdens muligheder! Det er lige før, at den lokale kaffebar på hjørnet ikke kan følge med, når det kommer til det brede udvalg af kaffespecialiteter som Jura E8 tilbyder! Så du kan være sikker på, at der også vil være en kaffedrik, der passer din smagspræferencer.

Tilpas kaffen til din smag!

Den fuldautomatiske espressomaskine fra Jura har naturligvis nogle standardindstillinger til de forskellige kaffedrikke, der sigter efter at ramme den optimale smag. Men vi ved også alle sammen, at smag er individuelt. Derfor er det en kæmpe fordel, at du med din Jura E8 kan særindstille de forskellige variabler, så drikkene bliver skræddersyet til netop din smag! Derudover har maskinen helt særlig bryggeteknologi, der trækker ekstra meget aroma og smag ud af bønnerne, så du får mest muligt ud af de bønner, du hælder i maskinen.

Andre espressomaskine fra Jura

Jura E8 Piano Black er Kaffekrogens foretrukne fuldautomatiske espressomaskine fra Jura, når både kvalitet, effektivitet og pris tages i betragtning. Men Jura har adskillige fantastiske espressomaskiner, så snyd endelig ikke dig selv for at få det fulde overblik ved at trykke på knappen herunder.

2. Siemens TE655203RW EQ6 s500

Denne fuldautomatiske espressomaskine fra Siemens passer perfekt ind i ethvert køkken, det er en espressomaskine i et rigtigt stilfuldt design, hvilket har en vis betydning, da espressomaskiner ofte fylder en del. Udover det lækre design sikrer maskinen dig også altid lækker kaffe!

Indstil styrken, så det passer din smag!

EQ6-serien fra Siemens er udstyret med hele 7 forskellige kaffestyrker, så du ret præcist kan indstille styrken i din kaffe. Denne præcision i styrken er ret unik, da rigtig mange kaffemaskiner ellers kun kan variere mellem mild, mellem og stærk styrke. Vælger du den stærkeste variation af din kaffedrik, vil du naturligvis få en kop kaffe, der rummer rigtig meget smag. Men systemet er udarbejdet således, at du på ingen måde vil opleve uønsket bitterhed.

Kopstørrelser der passer

Med denne fuldautomatiske espressomaskine fra Siemens får du mulighed for at indstille kopstørrelsen, så du får din kaffedrik i det størrelsesforhold, som det passer dig. Det kan du gøre uden at tynde ud, eller få for kompakte drikke. Du får den samme gode smag, bare i den størrelse du foretrækker. Så uanset om du er typen, der nyder at drikke en hel balje kaffe, eller blot ønsker en hurtig lille kop, så kan du få brygget dine yndlingsdrikke i netop den størrelse!

Intuitiv skærm

Det er meget standard for fuldautomatiske espressomaskiner, at de er udstyret med intuitive displays, som gør det nemt at vælge og brygge kaffe. Vælger du den fuldautomatiske espressomaskine får du altså også et sådant display, og den brede skærm øverst på maskinens front giver altid overblik over alle maskinens 8 valgmuligheder. Derfor skal du ikke klikke meget rundt, for at brygge kaffe til dig selv og dine gæster.

Automatisk rengøring

Noget af det, der kan være udfordrende, når man har med kvalitetskaffemaskiner at gøre, er rengøringen. Det er nemlig vigtigt, at man vedligeholder maskinerne bedst muligt, så kaffekvaliteten og kaffemaskinens holdbarhed forbliver optimal! Med denne maskine fra Siemens er det dog ikke noget, der skal give anledning til panderynker, da maskinen selv foretager en automatisk gennemskylning, både når du tænder og slukker maskinen.

3. Gaggia Cadorna Plus Espressomaskine

Med fuldautomatiske espressomaskiner fra Gaggia får du italiensk stil og kvalitet direkte ind i dit køkken. Der er ikke noget som en vaskeægte italiensk espresso, så hvorfor ikke tage den italienske charme direkte hjem til dig selv?

Gaggia Cardona Plus

TFT Display

Det kommer ikke som en overraskelse længere, denne espressomaskine fra Gaggia har naturligvis også et skærmdisplay inkorperet, så det er nemt for dig at finde frem til den helt rigtige kaffebrygning. Fra displayet kan du styre alle funktionerne, og du behøver egentlig ikke rette opmærksomheden mod ret meget andet, så længe der er fyldt vand, mælk og kaffebønner i maskinen.

Dobbeltbryg med et enkelt tryk

Gaggia Cadona Plus giver mulighed for fuldautomatisk brygning af to kopper kaffe på samme tid. Det er yderst belejligt, hvis du har gæster på besøg, men også en dejlig feature, hvis du bare skal brygge kaffe til både dig og kæresten. Selvom du måske tænker, at det med fuldautomatisk brygning ikke er svært at stå og brygge flere kopper kaffe, så kan det jo alligevel godt tage lidt tid, hvis vi snakker 6-8 kopper. Derfor skal man ikke undervurdere, hvor meget glæde man kan få, ved at have dobbeltbrygning-funktionen.

Lagring af præferencer

Den fuldautomatiske espressomaskine fra Gaggia giver dig mulighed for at lagre dine smagspræferencer på forskellige brugerprofiler, så du nemt kan gå ind og brygge drikkene, som du foretrækker det. Det, at der kan laves op til 4 forskellige brugerprofiler gør, at i hjemme i husstanden ikke behøver at have samme smagspræferencer, for hurtigt at kunne brygge hver jeres drikke.

Udstyr så hatten passer

Steamer, vandtank, grumsbeholder og meget mere. Du kommer ikke til at mangle udstyr til brygningen med din fuldautomatiske espressomaskine fra Gaggia. Med maskinens lækre design, vil du ikke komme til at kigge skævt til maskinen, når den står i dit køkken, og med det lækre udstyr vil du altid få den bedst mulige brugeroplevelse før, under og efter brygningen.

4. Miele CM 6160

Miele har bare styr på det der med at lave køkkenudstyr, og selvom det måske ikke er alle, der forbinder Miele med kaffemaskiner, så præsterer de altså bare endnu engang med deres Miele CM 6160 fuldautomatiske espressomaskine.

Miele CM 6160 fuldautomatisk espressomaskine

Dobbeltbryg – eller en hel kande?

Fuldautomatiske espressomaskiner er især at foretrække, når man bare lige selv skal have en lækker kop kaffe. Der er denne type maskine nem, hurtigt og yderst delikat. Men når man har gæster og skal brygge til mange mennesker, er der faktisk mange, der har en ’almindelig’ kaffemaskine ved siden af, eller måske bare en stempelkande. Med Miele CM6160 kan du brygge to kopper ad gangen, eller endda brygge en hel kande! Perfekt til de kaffetørstige gæster.

19 Kaffespecialiteter

Ja, du læste rigtigt. Den fuldautomatiske espressomaskine fra Miele har hele 19 forskellige kaffespecialiteter at vælge imellem! 7 af kaffespecialiteterne er udvalgt og placeret på forsiden af det lækre display på kaffemaskinens front, mens de resterende kræver et ekstra klik at få frem. Drikkene er dog ikke fastlåste, og du kan sagtens justere på dem.

Bryg kaffe fra sofaen

Med den smarte app, kan du brygge baristakaffe kaffe fra sofaen. Desuden kan du også justere i indstillingerne fra din telefon, så styrke og så videre ikke behøver justeres på displayet på selve maskinen. På denne måde har Miele formået at øge brugeroplevelsen gevaldigt, samtidig med, at du ikke behøver at være fysisk til stede for at starte brygningen. Men husk, der skal være en kop under maskinen, inden du starter brygningen.

Dosér selv mælken

De fleste fuldautomatiske espressomaskiner giver en eller anden form for mulighed for at justere kaffestyrken. Med den fuldautomatiske espressomaskine får du mulighed for meget mere end det, da du også kan justere mælkesystemet. På denne måde kan du få tilfredsstillet dine smagsløg uanset om du er helt vild med kraftig kaffesmag, eller er fan af den mere mælkedominerede kaffedrik.

5. Sage The Barista Touch

Det ligger lidt i navnet, at du med Sage the barista touch får en espressomaskine, der leverer kaffe i samme kvalitet, som baristaen nede på kaffebaren vil kunne gøre det. Når man så tager med i betragtning, at du kan få kaffen serveret derhjemme når du har lyst, så er det jo bare helt perfekt!

Sage Barista Touch Espressomaskine

Stilrent design

Et af de områder, hvor kaffemaskiner fra Sage altid udmærker sig, det er i designet. The barista touch er ingen undtagelse, og uanset om du vælger maskinen i sort eller klassisk sølv, vil du få en flot og stilren espressomaskine i dit hjem. Stilen er gennemført fra top til to, og kaffemaskinen ligner det, jeg vil kalde en ’klassisk espressomaskine’, dermed får du et udtryk, der bare emmer af kaffe.

Din favoritkaffe – i bedste kvalitet

Via displayet kan du vælge din favoritkaffe, og Sage the barista touch vil brygge den til dig i absolut bedste kvalitet. Sage er et mere dedikeret kaffebrand end mange af de andre her på listen, og de ved altså bare hvad det vil sige at brygge en god kop kaffe. Så selvom der er rig mulighed for at justere hist og her, så prøv lige at giv Sage’s prædefinerede kaffedrinks et skud først!

Udsøgt konsistens

Konsistensen har jo egentlig ikke noget med smagen at gøre, men det udgør alligevel en afgørende del af vores smagsoplevelse, når det kommer til mad- og drikkevarer. Sage har perfektioneret det, de selv beskriver som mikroskum, der gør at deres kaffedrikke med mælk, bare giver den helt rigtige fornemmelse, når de rammer tungen. Så hvis cappuccino, cortado, latte macchiato eller andre kaffedrikke med mælk står på din liste over favoritter, så bør du overveje at vælge denne espressomaskine!

Kaffeeksperter

Sage er deciderede kaffeeksperter, og selvom du sidder og læser med på siden her, ja så kan det jo være, at du alligevel ikke helt vil udelukke det der med en semiautomatisk espressomaskine. Er det tilfældet? Så vil jeg til hver en tid anbefale, at du bruger et par minutter på at læse om Sage kaffemaskiner.

6. Nivona 8 series kaffemaskine

Det er måske ikke noget, du som sådan tænker over i din daglige kaffebrygning, men tit når vi brygger kaffe, er der stadig masser af power i de kaffebønner vi smider ud efter bryg. Nivona CafeRomatica 820 er designet til at få maksimal aroma ud af bønnerne med den helt perfekte ekstraktion under brygning. Så hvis du vil have mest muligt ud af dine kaffebønner, er den fuldautomatiske espressomaskine fra Nivona et rigtigt godt bud.

Nivona CafeRomatica 820

Løbende indstilling

Det kan virke unødvendigt, men det kan faktisk være ret nyttigt, hvis du har mulighed for at ændre kaffeindstillingerne under brygningen. Det kan du med denne maskine fra Nivona. Er du kommet til at sætte forkerte indstillinger på den første bryg? Så er det ikke spild, hvis bare du når at korrigere fejlen inden koppen er færdigbrygget.

Lyddæmpet

Personligt elsker jeg at kunne dufte, at min kaffe er i gang med at brygge. Men jeg behøver absolut ikke at kunne høre det. Derfor synes jeg, at det er rigtig smart, at den fuldautomatiske kaffemaskine fra Nivona har en lyddæmpende funktion, så du nærmest ikke lægger mærke til, at maskinen er i fuld gang med brygning. Det er især smart, hvis du brygger en kop kaffe, mens du snakker med andre, eller hvis du bare sætter pris på roen.

Dobbeltbryg

Den fuldautomatiske espressomaskine CafeRomatica 820 giver mulighed for dobbeltbryg, og jeg synes faktisk, at det er en ret afgørende funktion. Så hvis du måske synes, at det er en smule svært at finde fordele og ulemper ved de forskellige maskiner her på listen, så er det måske en af de områder, hvor du kan kigge efter det.

Fuldautomatisk espressomaskine: Nemmere kaffebrygning finder du ikke!

Der er mange fordele ved at vælge en fuldautomatisk espressomaskine; God kaffe hver gang, ingen fejlmargin, du slipper for selv at brygge den, der er altid hurtig brygning. Kort sagt får du med en fuldautomatisk espressomaskine den absolut nemmeste kaffebrygning der findes, og når du så kombinerer dette med en helt fantastisk smagsoplevelse, ja så bliver det næppe bedre!

Hvorfor vælge en fuldautomatisk kaffemaskine?

Du skal vælge en fuldautomatisk espressomaskine, hvis det du ønsker fra din kaffemaskine, er god kaffe hver gang. Hvis du er lidt af en kafferomantiker, der sætter pris på at være en del af brygningen, så skal du efter min mening vælge noget andet. Selve brygningen er ikke en proces du er en del af, hvis det er en fuldautomatisk espressomaskine du vælger. Til gengæld kan du heller ikke komme til at brygge en dårlig kop kaffe.

Jura

Det er muligvis ikke mange schweiziske køkkenprodukter, du har i dit nuværende køkkeninventar. Men leder du efter en topklasse fuldautomatisk espressomaskine, kan det meget vel blive dit første. For schweiziske Jura har nemlig perfektioneret den fuldautomatiske espressomaskine i sådan en grad, at det er meget svært for konkurrenterne at følge med. Det gælder i øvrigt både hvad angår kvalitet, stil og prisniveau.

Siemens

Tysk teknologi emmer altid af effektivitet, og de fuldautomatiske espressomaskiner fra Siemens lever selvfølgelig op til dette. Derudover har Siemens enorm ekspertise i køkkendesign, så du kan være helt sikker på, at din fuldautomatiske espressomaskine kommer til at passe ind i dit køkkendesign.

Gaggia

Gaggia er en italiensk espressomaskine-producent. Med deres stærke rødder plantet solidt i espressoens moderland, formår de at skabe fuldstændigt eksemplariske espressomaskiner, der brygger espresso, som du (måske) aldrig har smagt det før. Hvis du er lidt romantisk anlagt, så hører det også med til Gaggias historie, at deres espressomaskiner den dag i dag stadig produceres inden for Italiens grænser, så du kan sikre dig den helt autentiske oplevelse med en fuldautomatisk espressomaskine fra Gaggia.

Miele

Miele er endnu en tysk producent, og deres fuldautomatiske espressomaskiner er også gennemtænkte fra top til tå. Miele har perfektioneret en ret væsentlig del af kaffebrygning, nemlig mælke-delen, hvor de med deres MilkPerfection skaber mælkeskum i verdensklasse, så din Latte, Cappuccino eller Cortado bliver helt perfekt! Lige præcis som du ønsker det, når du vælger en fuldautomatisk espressomaskine!

Sage

Hvis du har klikket dig vej igennem lidt forskelligt indhold her på Kaffekrogen, så ved du måske også, at brandet Sage er en af de absolutte favoritter. Det gælder især, når det kommer til semiautomatiske espressomaskiner, hvor Sage espressomaskinerne er mine klare favoritter! Når det kommer til fuldautomatiske espressomaskiner, er det ikke helt lige så let for mig at skille fårene fra bukkene, og jeg vil ikke lige så hårdnakket påstå, at Sage topper listen her. Når det så er sagt, går du aldrig galt i byen med en espressomaskine fra Sage; heller ikke hvis den er fuldautomatisk!

Nivona

Nivona espressomaskiner er i særdeleshed kendt for. At de har et smart design, og ikke optager halvdelen af pladsen i dit køkken. Men tag ikke fejl, Nivona espressomaskiner leverer meget mere end bare flot design! Fælles for alle producenterne af fuldautomatiske espressomaskiner her på listen er, at de leverer udsøgt kaffe hver gang. Du behøver ikke gøre noget, og dermed kan du heller ikke komme til at lave kaffen dårlig. Det garanterer perfekt kaffe, hver gang!

DeLonghi

DeLonghi espressomaskiner er også et oplagt valg for dig, der leder efter fuldautomatiske espressomaskiner til en overkommelig pris. DeLonghi leverer kvalitetskaffemaskiner både med hensyn til semi- og fuldautomatiske espressomaskine, hvor kvaliteten af deres produkter kun er stigende. 

Spar penge ved at købe din fuldautomatiske espressomaskine brugt!

Som alt andet du køber som forbruger, så får du det billigere, hvis nogle andre har ejet det først. Det kan være en ret dyr fornøjelse at anskaffe sig en fuldautomatisk espressomaskine af høj kvalitet, og føler du, at det måske bliver en tand for dyrt, ja så kan det være du skal undersøge mulighederne for at købe en brugt espressomaskine i stedet.

Fuldautomatiske Espressomaskine på tilbud

Der er næsten altid fuldautomatiske espressomaskiner på tilbud, så sørg for at klikke ind på din favoritmaskine og tjek, om netop den måske er på tilbud i dag. Er det ikke tilfælde kan du med fordel kigge efter nogle af de andre god maskiner, ellers også er der selvfølgelig altid muligheden for at vente lidt med at købe den. Det skal dog nævnes, at nogle af maskinerne ret sjældent kommer på tilbud, og vil du have en af disse maskiner til en billigere pris, kan du godt risikere at skulle købe den brugt. 

Automatiske mekaniske funktioner

Hvis du vælger at gå med en fuldautomatisk espressomaskine, vil det formentlig skyldes den simple brygning, der foregår fuldstændig automatisk. Det betyder selvfølgelig ikke, at brygningen bare sådan sker ud af den blå luft. En fuldautomatisk espressomaskine brygger til perfektion via automatismer, der er kodet og designet ind i espressomaskinens teknologi. Hvis du er mere interesseret i de mekaniske og teknologiske aspekter ved maskinen end selve kaffebrygningen, så kan du læse om teknologiske og automatiske funktioner på Robotuniverset.dk.