Bubble Tea smage: Alt fra jordbær til citron

Bubble tea er en sød og lækker sommerdrik, som bare bliver mere og mere populær! Men bubble tea er meget mere end bare én ting, så uanset hvilke smagspræferencer du har, vil du formentlig kunne finde en bubble tea, der passer netop dig! Er du ikke overbevist? Godt, for det er lige netop derfor, at jeg har lavet det her overblik over bubble tea smage.

Bubble Tea med jordbær smag

Selvom du altid kan drikke bubble tea, er det altså en rigtig sommerdrik! Og der er vel næppe noget, der udstråler sommer mere end jordbær. Derfor går jordbær og bubble tea bare rigtig godt sammen. Men hvordan laver man den perfekte bubble tea med smag af jordbær? Ja det drejer sig først og fremmest om at have de rigtige ingredienser. Det vil sige bobaperler med jordbær og frugtsirup, hvis man ønsker det, med jordbærsmag.

Bobaperler jordbær

Bobaperler! Bobaperlerne er det helt essentielle ved bubble tea, da det altså er de perler, der danner boblerne i drikken. Og ingen bubble tea uden bobler. Så derfor, når du skal have din lækre tedrik med jordbærssmag, så er det altså de her bobaperler, du skal tilberede din bubble tea med. 

Bobaperler med jordbær

Frugtsirup med jorbærsmag

Frugtsirup er faktisk ikke et absolut must, når du skal tilberede din bubble tea. Men det er en kæmpe anbefaling herfra, at du giver drikken ekstra smag, ved at tilføje det lækre sirup. Hvis du dog ønsker at gøre drikken lidt sundere – eller skal vi sige lidt mindre usund – så er det altså en mulighed at droppe siruppen. Men jeg vil stadig anbefale dig at benytte dig af denne frugtsirup med jordbær, hvis du vil ramme den helt perfekte smag.

Frugtsirup med jordbær

Bubble Tea med citron smag

Sød bubble tea med smag af sød citron. Selvfølgelig bliver din bubble tea lidt mindre sukkersød, hvis du vælger med at gå med den lækre citronsmag, men det er faktisk en af de ting, der gør bubble tea med citron så fantastisk! Der sker bare noget når sure og søde smagsnuancer mødes, og så er det jo absolut ikke unormalt at kombinere citron og te.

Bobaperler citron

Ligesom det kan være en sur oplevelse at bide i en citron, så kan du altså godt forvente et lille sæt i kroppen, når du tager det første bid i bobaperler med citronsmag. Men det er netop denne syrlige oplevelse, der gør, at bubble tea med citron adskiller sig fra de andre her på listen, og vel kun kan sammenlignes en smule med grøn æble-smag.

Bobaperler med citronssmag

Frugtsirup med citronsmag

Sur sirup er måske ikke lige det vi plejer at smage på, men det er altså et ret centralt element i tilberedningen, hvis du vil have din bubble tea til at smage helt perfekt surt af citron. Er du til de sure smage? Så er det bare med at komme i gang med at lave din bubble tea med citron nu!

Bubble Tea med smag af passion

Du kender garanteret godt den lækre smag af passionsfrugt i drikkevarer fra lækre drinks og cocktails i byen. Og ja du gættede rigtigt, passionsfrugt gør det selvfølgelig også rigtig godt i bubble tea! bubble tea passion er dermed en af mine favoritter, da passionsfrugten giver lige netop den kant, som jeg mener, at den har brug for. Føler du dig i ekstra godt humør, så kan du pynte drikken op med en kvart passionsfrugt.

Bobaperler passionsfrugt

Bobaperler med passionsfrugt giver lige præcis den eksotiske smagsoplevelse, som du måske sidder og forventer. Så hvis du er lige så meget fan af passionsfrugt som jeg er, så er det altså bare med at komme i gang med at prøve kræfter med den eksotiske smagsvariant næste gang, du laver bubble tea.

Bobaperler passionsfrugt

Frugtsirup med passionsfrugt

Jo mere passionsfrugt jo bedre. Det er i hvert fald min holdning, så derfor skal du selvfølgelig heller ikke spare på den lækre frugtsirup, hvis du står overfor at skulle tilberede dig selv en lækker gang boblende te. Husk igen, at du også kan give den en ekstra skrue i forhold til anretningen, hvis der måske står nogle gæster og banker på døren, og næsten ikke kan vente med at smage den lækre drik.

Bubble Tea med fersken smag

En anden frisk smag, som du kan tilberede din bubble tea med, er ferskensmag. Fersken er altid lækkert, og det er måske ikke alle, der lige forbinder ferskensmag med te eller drikkevarer i det hele taget. Men endnu engang må jeg bare sige, at bubble tea med ferskensmag er helt fantastisk, da det netop giver de her sommerlige associationer.

Bobaperler fersken

Bobaperler kan fås i mange fantastiske smage, og en af disse smagsvarianter er altså den søde ferskensmag. Det er næsten så ens tænder løber i vand allerede mens man tilbereder drikken, og de små runde bobaperler er altså sprængfyldte med lækker smag, der nærmest springer ud i munden på dig.

Bobaperler med fersken

Frugtsirup med fersken

Ferskensirup? Det er måske ikke lige den mest kendte kombination: fersken og sirup. Men ikke desto mindre kan det fungere helt fantastisk i lige netop bubble tea. Da bubble tea er en lidt utraditionel drik og smagsoplevelse, så vil du altså formentlig også støde på ting, du ikke lige har smagt før. Og her er ferskensmag altså en af de ting, som jeg godt kan anbefale dig at kaste dig ud i.

Frugtsirup med fersken

Bubble Tea med grøn æble smag

Selvom smagsvariantet grøn æble måske er en af de smage her på listen over bubble tea smage, der skiller sig mest ud, så er det faktisk en af mine absolut største anbefalinger. For der er altså noget i den her kombination mellem det sure og det søde, der gør, at du får en helt unik smagsoplevelse med bubble tea grøn æble.

Bobaperler grøn æble

Bobaperlerne kan du naturligvis også få med grøn æble smag, og det giver en helt fantastisk grøn farve, som virkelig ser appetitlig ud. Derudover er det altså bare noget specielt ved at få denne her syrlige smag til at springe ud i munden, når man tygger på de karakteristiske bobaperler.

Bobaperler grøn æble

Frugtsirup med grøn æble

Frugtsirup med grøn æble kan måske være en smule forvirrende, for er sirup ikke altid sådan lidt sukkersødt? Men du kan altså sagtens få frugtsirup med grøn æble smag, så du er sikker på, at din bubble tea får den helt rigtige smag. Og selvom du måske ikke vil drikke denne her syrlige smag hele tiden, så kan det være ret godt med noget til at mixe det hele lidt op med.

Grøn æblesirup

Bubble Tea med kirsebær smag

Sommer, sol, bubble tea og kirsebær! Kirsebær har en særpræget smag, som de fleste af os kun nyder i afgrænsede doser. Men selvom det er normalt med kirsebærsauce til jul, så er der altså bare noget sommerligt over de dejlige bær. Og selvom kirsebærerne modner i juli og august, så kan du altså få lækker bubble tea med kirsebærsmag året rundt!

Bobaperler kirsebær

Bobaperler og kirsebær har det tilfældes, at de begge er runde og små. Så måske føles det ikke så tilfældigt endda, når du bider i bobaperlerne og kirsebærsmagen flyder ud. Én ting er i hvert fald helt sikker, bobaperler med kirsebærsmag passer perfekt i din sommerlige bubble tea!

Bobaperler med kirsebær

Frugtsirup med kirsebærsmag

Du skal selvfølgelig gå all-in på kirsebærsmagen, og derfor skal du også tilføje noget lækkert frugtsirup med kirsebærsmag til din bubble tea inden du serverer for dine kirsebærelskende gæster!

Lav Bubble Tea med din yndlingssmag

Første trin er selvfølgelig at skaffe sig de rette ingredienser, som du altså har fået et lille overblik over her. Når du så har fundet dine favoritsmage, så skal du til at i gang med de næste trin i tilberedningsprocessen. Er du ikke bubble tea-bryggeekspert endnu, så kan du følger vores 5-trin til den perfekte bubble tea her! Der er også andre sirupper i kaffe- og teverdenen, men disse forbeholder sig formentlig ikke rigtigt til bubble tea. Her taler jeg om mere traditionelle kaffesirupper som 1883 sirupperne. De kaffesirupper kan også fås med pumpe.

Vil du hellere bare have drikken serveret?

Måske er du doven, ikke hjemme, eller har bare ikke lyst til at lave din egen bubble tea… Så er det godt, at der findes en masse lækre barer og caféer, der glædeligt vil servere en god omgang te til dig! Uanset om du bor i København, Aarhus, Odense, Esbjerg eller Aalborg, så skulle det altså være muligt at finde en café nær dig. Se overblikket over bubble tea caféer i Danmark her.