Moccamaster med termokande - Holder kaffen varm

Der er intet bedre end en friskbrygget kop kaffe om morgenen. Men hvis du ikke passer på, kan den dyrebare kop kaffe hurtigt blive lunken og uappetitlig. Det er her, at en moccamaster med termokande kommer ind i billedet. Denne innovative kaffemaskine er designet til at holde din kaffe varm og frisk hele morgenen – og dagen – lang. Uanset om du skal på kontoret eller i fitnesscenteret, vil din moccamaster med termokande sikre, at du har en lækker kop kaffe klar til dig, når du har brug for den. Kaffemaskinen er også udstyret med et vandfiltreringssystem, der fjerner urenheder fra dit vand, hvilket resulterer i en rigere og mere fyldig kop kaffe med mere smag.

Moccamaster kvalitet – Nu med Termokande

Når det kommer til filterkaffemaskiner, er der få mærker, som kan hamle op med de klassiske moccamaster kaffemaskiner. De berømte filterkaffemaskiner skiller sig blandt andet ud ved, at de brygger kaffen i en rigtig fin hastighed. Her får du endda en Moccamaster kaffemaskine, der brygger direkte i en termokande, hvilket betyder, at den tilsigtede temperatur bliver holdt i endnu længere tid. Dette er en fordel for dig, der vil brygge en hel kande kaffe blot til et par gæster, eller dig som nyder at gå alene og drikke en pæn portion kaffe stille og roligt i løbet af dagen. Her er det nødvendigt at opbevare kaffen i en termokande, og hvorfor til at hælde kaffen over på en ekstern kande, hvis du kan få en moccamaster med termokande direkte tilknyttet.

1.25L vandbeholder og antidryp

Denne version af Moccamaster har en 1.25L vandbeholder, og derfor har den naturligvis også plads til at opbevare selvsamme mængde kaffe i termokanden. Den store mængde af kaffe, som maskinen kan brygge, gør det endnu mere relevant at have termofunktionen i kanden. Derudover har kaffemaskinen antidryp-funktion, hvorfor du kan fjerne termokanden under brygningen, uden at spilde kaffe ned på varmepladen.

Kaffemaskine i kvalitetsmaterialer

Både selve moccamasteren og den tilhørende termokande er udarbejdet i kvalitetsmaterialer. Termokanden er lavet af børstet stål, mens varmelegemet i selve bryggeren er udarbejdet af kobber. Varmelegemer i kobber er også en kendt måde at designe kedler i espressomaskiner, der som bekendt ofte ligger i et væsentligt højere prisleje. Moccamasters mange års erfaring med design af kaffemaskiner samt brugen af materialer i høj kvalitet, er med til at gøre denne kaffemaskine til en kaffemaskine i høj kaliber. 

Alternativ til en Moccamaster med termokande

Hvis du leder efter et alternativ til en Moccamaster, men stadig ønsker en kaffemaskine med termokande. Så er en Melitta kaffemaskine med termokande et rigtigt godt bud. Her kommer prislejet en smule ned, og selvom dette naturligvis også påvirker visse parametre i forhold til kvaliteten, så er det ikke sikkert, at det har effekt på de punkter, der har betydning for dig.