Cappuccino kopper – Vælg den rigtige kop til din Cappuccino

En stor del af kaffeoplevelsen, når vi besøger barer og caféer, er de kopper kaffen serveres i. Nu kan du få den fuldendte kaffeoplevelse hjem til dig selv, ved at købe nogle autentiske cappuccino kopper til hjemmet. Herunder vil du kunne klikke ind på KitchenOne og se hele deres store udvalg af kopper til cappuccino, men hvis du læser videre, vil jeg fremhæve nogle af mine favoritter, så du kan klikke direkte ind og finde dem.

Dette indlæg er sponsoreret gennem reklamelinks

Hvordan vælger man de rigtige cappuccino kopper?

Oplevelsen af din cappuccino afhænger ikke kun af smagen og dine evner til lave Latte Art, men også af koppen den bliver præsenteret i. Når man brygger cappuccino, er det godt at have nogle lave og brede kopper. Den brede overflade på kopperne gør nemlig, at man får et større lærred til at lave flot Latte Art på, hvilket er væsentligt, når du vælger dine cappuccino kopper.

Cappuccino kopper

Loveramics Egg Cappucino kop (200 ml.) [Min Favorit]

Denne cappuccino kop fra loveramics er en klassisk cappuccino kop. Cappuccino kopperne fra Loveramics er farverige og karakteristiske, hvilket kan give en hyggelig stemning omkring kaffedrikningen. Derudover kan Loveramics kaffekopper fås i mange forskellige farver, og kombinationen mellem flere forskellige farver kan give en fed stemning. Der kan tilkøbes underkop til alle cappuccino kopperne fra Loveramics, om du vælger at matche underkop og kop i farverne eller har lyst til at blande det lidt op, det er op til dig.

Hvilke farver der er tilgængelige varierer

Cappucino kop Aida RAW krus (300 ml.)

Aida RAW Kaffekoppen er ikke en decideret cappuccino kop, men jeg har valgt at tage den med alligevel, da jeg mener den bidrager med en stil, som ingen af de andre kopper her helt gør. De nordiske værdier skinner igennem i designet, hvor man får en lidt rå fornemmelse af koppen. Derudover har den også en god modsstandsstyrke, da den tåler mikroovn, opvaskemaskine osv. Den perfekte cappuccino kop til dig, der søger væk fra det mere klassiske look, som Loveramics tilbyder, og som samtidig ønsker en kop, der bare fungerer supergodt i hverdagens travlhed også. 

Pris: 79.95kr pr. kop

Bitz forskelligfarvede cappuccino kopper m. underkopper

Disse cappucinokopper er til dig, som ønsker et unikt og personligt udtryk. Sættet består af fire kopper samt underkopper fremstillet i mat, sort stentøj og overtrukket med en flot blank glassur, som virkelig fremhæver stentøjets autentiske udtryk. De flotte stentøjs-cappuccino kopper findes i to forskellige sæt:  Lyseblå, grå, grøn og mørkegrøn eller amber, lilla, creme og lyserød. Alle kopperne er unikke og du finder derfor ikke to helt ens kopper.

Kopperne er robuste og passer derfor perfekt til dig, som ønsker en professionel og flot servering, men ikke gider at døje med opvasken efterfølgende. Kopperne er nemlig velegnede til både opvaskemaskine, mikroovn og tåler ovn op til 220 gr. Tilgengæld kan de robuste kopper godt vise sig at være for tunge for nogle.

Du kan få 4 stk. for 258 kr. og selv vælge lige den af de to farvekombinationer, som passer dig. 

Rocket cappuccino kopper

Disse flotte og enkle italienske cappuccino kopper fra Rocket er perfekte til at hive den italienske stemning ind i dit eget hjem. Kopperne er fremstillet i porcelæn af den højeste kvalitet og er et perfekt supplement til din rocket espressomaskine.

Med disse 6 kopper kan du få dine gæster til at føle, at de sidder i Milanos gader og får serveret en ægte italiensk kop cappuccino.

Du kan få en pakke indeholdende 6 stk. cappuccino kopper for 582 kr.

Cappuccinoglas

Horwood cappuccinoglas

De stilfulde cappuccinoglas fra Horwoods er for dig som værdsætter kaffens visuelle udtryk. De mundblæste glas gør det muligt at se cappuccinoens flotte skumlag og fuldlænder det stilrene udtryk.

Disse smukke og stilfulde kaffeglas er fremstillet af to lag af holdbart, ridse- og varmeresistent glas, som er med til at holde kaffen varm i længere tid. De to glaslag beskytter samtidig mod rin og kondens og efterlader derfor ingen ringe i dit hjem. Glassene kan samtidig holde til at komme i opvaskemaskinen.

Ønsker du en unik og stilren præsentation af din kaffe, er horwood cappuccinoglas derfor det perfekte match til dig.

Du kan få 2 glas for 199 kr. hos KitchenOne

Zwilling Sorrento cappuccinoglas

Disse lækre og rummelige cappuccinoglas fra Twilling, giver ligeledes god mulighed for, at du kan nyde din cappuccinos smag og flotte udseende. De elegante glas er mundblæst i borosilikatglas og dobbeltvæggen holder godt på varme såvel som kolde drikke. De dobbeltvæggede glas er samtidig med til at sørge for, at du ikke brænder hænderne.

De italiensk designede cappuccinoglas kan rumme hele 450 ml. og er derfor perfekt til dig, som ønsker at drikke en stor kop kaffe med stil. Desuden gør det også glassene fremragende til varm kakao, og bare rolig vi sladrer ikke, hvis du ikke kun benytter dine cappuccino kopper til den italienske kaffedrik.
Derudover er det et ekstra plus, at glassene tåler både opvaskemaskine og mikroovn.

Du kan få 2 stk. for 243 kr. på KitchenOnes hjemmeside.

Hvor stor skal en cappuccino kop være?

Det er meget normalt, at man brygger en cappuccino med 150ml til 200ml indhold. Derfor anbefaler jeg, at du vælger et cappuccino glas med plads til 200ml indhold mindst. For mange vil det også være en fordel ikke at vælge for store kopper, da det ser pænt ud med en helt fyldt kop. Vælger du en kop på 150ml er du mere ovre i genren Flat white kopper, hvilke også er rigtig fine, men til et andet formål. Sammenligner du med en espressokop på ca. 80ml, kan du begynde at regne ud hvor stor en del af drikken, der udgøres af mælk. Selvom det skal noteres, at en espressokop sjældent fyldes til kanten, mens dette vil være tilfældet med kaffedrikke med mælk.

Hvilke kaffemaskiner kan lave Cappuccino

For at brygge cappuccino skal du bruge en såkaldt espressomaskine. Her er det vigtigt, at du også har mulighed for at dampe mælk, da dette er en essentiel del af kaffedrikken. Sage kaffemaskiner, Rocket espressomaskiner og den kraftige Oscar 2, er alle gode bud på en espressomaskine til cappuccino.

Skal Cappuccinoen være perfekt? Så få den helt rigtige mælketemperatur med et mælketermometer til din brygning.