Sage kaffemaskiner – Lav baristakaffe derhjemme

En Sage kaffemaskine er nem at bruge, den leverer god kaffe, og den er udformet i et flot og stilrent design. Her på siden vil du kunne få et perfekt overblik over nogle af de allerbedste kaffemaskiner, der tilbydes af mærket Sage. Sage er et britisk brand, der leverer alt muligt udstyr til køkkenet. Men det de virkelig specialiserer sig i, det er kaffemaskiner, hvor de både er eksperter inden for filterkaffe, automatiserede og semiautomatiske-espressomaskiner.

Dette Indlæg er sponsoreret gennem reklamelinks

Udvalgte kaffemaskiner fra Sage

Formålet med dette indlæg er, at jeg vil give dig et indblik i nogle af de forskellige kaffemaskiner, som Sage tilbyder. Jeg vil komme forbi nogle ret forskellige prisniveauer, men fælles for alle maskinerne er, at de er af god kvalitet. Den primære forskel på maskinerne er, at de opfylder nogle forskellige behov. Så uanset om du leder efter en Sage espressomaskine eller en god filterkaffemaskine fra Sage, så vil du opleve stor værdi i at læse videre, så du kan blive klogere på de mange kaffemaskiner!

Sage BES875 The Barista Express Espressomaskine

Her kan du læse fordele og specifikationer omkring Sage BE875 The barista Express Espressomaskine, som er en semiautomatisk espressomaskine fra Sage.

Baristafølelse uden bøvl

Espressomaskinen fra Sage giver dig en vaskeægte baristafølelse, ikke kun i brygningen af kaffen, men også i kvaliteten, når du skal nyde det færdige produkt. Med kaffetamper, mælkeskummer og indbygget kaffekværn, giver denne espressomaskine dig hele pakken, og du kan uden bøvl brygge fantastisk kaffe til dine gæster, mens du ligner en ægte barista!

Automatisk dosering

Noget af det, der gør, at den semiautomatiske espressomaskine fra Sage er problemfri er, at der er automatisk dosering. Det vil sige, at den indbyggede kaffekværn ikke blot maler dine bønner for dig, men faktisk også tilpasser kaffedrikken, så uanset om du ønsker espresso, cappuccino eller caffé latte vil få den perfekte kaffemængde!

Ideel opbevaring af kaffebønner

Sage kaffemaskinens smarte bønnebeholder sikrer, at dine kaffebønner opbevares på den mest hensigtsmæssige måde, mens de venter på at blive brygget. Maskinen er udstyret med en lufttæt beholder, mens den har plads til helt op til 250g kaffebønner. Det betyder også, at du ikke skal bekymre dig om at fylde bønner i før hvert eneste bryg, men blot behøver at gøre det en gang imellem.

Uhørt lav pris

Okay, jeg ved det godt… Nu skal jeg heller ikke få maskinen til at lyde billigere end den er, men en standardpris på 5.999kr for en espressomaskine af denne kvalitet, det er altså ret uhørt. Det er absolut ikke unormalt at skulle betale et femcifret beløb for en ordentlig espressomaskine, hvilket I også vil opleve maskiner til senere på denne side. Men jeg kan uden dårlig samvittighed sige, at 9 ud af 10 kaffedrikkere formentlig vil få alle deres behov opfyldt ved køb af denne kaffemaskine fra Sage! Synes du, at Sage Barista Express lige mangler det sidste? Så kan du enten læse videre her på siden og se, om der er andet der opfylder dine krav. Ellers kan du også læse min gennemgang af den helt nye videreudvikling af Sage Barista Express: Sage Barista Express Impress.

Sage Barista Express

5.999kr

4.099kr

Sage Barista Express

6.299kr

Sage Barista Express

6.299kr

Sage Barista Express

6.299kr

Sage Barista Express

3.999kr

(BRUGT)


Sage SES878BSS Barista Pro Espressomaskine 

Her kan du læse fordele og specifikationer omkring Sage SES87BSS Barista Pro Espressomaskine, en kvalitetskaffemaskine fra Sage.

Intuitiv kaffebrygning

Man behøver ikke være uddannet barista, for at kunne lave baristakaffe med denne espressomaskine fra Sage. Kaffemaskinen er udstyret med en intuitiv LCD-skærm, der gør, at langt de fleste vil kunne betjene maskinen med stor lethed. Skærmen kan du bruge til at indstille doseringen, så mængden af kaffen rammer det du ønsker! Det er maskinens integrerede LCD-skærm, der primært adskiller modellen fra den ovenstående model.

Klar, parat, kaffe!

Hvis du vælger Barista pro kaffemaskinen, så får du din egen personlige barista i hjemmet. Forskellen på Sage Barista pro og den barista der står i din yndlingscafé, er bare, at du med maskinen fra Sage vil få serveret din kaffe på ingen tid. Maskinen er vanvittig effektiv, og selvom det går hurtigt, så bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Temperatur, der passer

En af de mest oversete discipliner når det kommer til kaffebrygning er, hvor væsentligt det er at holde de rigtige temperaturer. Der findes ikke nogen større fejl, end at brygge sin kaffe på kogende vand, det ødelægger fuldstændig aromaen i den kaffe, du skal til at nyde. Med en Sage Barista Pro kaffemaskine, skal du ikke bekymre dig om dette, her er temperaturen altid perfekt!

Stilsikkert design

Noget af det Sage efter min mening excellerer i, er deres evne til at skabe stilsikre design, der pryder ethvert hjem. Langt de fleste af os har haft en stor klodset kaffemaskine, der ikke ligefrem har bidraget til æstetikken i køkkenet. Men med en kaffemaskine fra Sage vil dette problem altså være fortid, og det gælder især, hvis du går med en af deres lækre espressomaskiner.

Hurtig opvarmning med Sage Termoblok

Der er forskellige opvarmningssystemer i visse kaffemaskiner fra Sage. Sage barista express og sage barista pro benytter begge termoblokke til opvarmning underbrygning, hvilket er den mest effektive bryggemetode i forhold til effektivitet og hastighed i brygningen. Sage Barista Pro er dog optimeret i forhold til Express, så Pro opvarmer på blot 3 sekunder, mens Express bruger mellem 35-45 sekunder på at varme op. Det er ikke lige så kontrolleret som espressomaskiner, der er udstyret med Dual Boilers, som det f.eks. er gældende for Sage Dual Boiler, hvilken du kan læse om længere nede.

Sage Barista Pro

7.499kr

4.999kr

Sage Barista Pro

6.999kr

Sage Barista Pro

7.499kr

5.999kr

Sage Barista Pro

7.499kr

Sage Barista Pro

4.999kr

(BRUGT)

Sage SES880BTR The Barista Touch™ Espressomaskine

Her kan du læse fordele og specifikationer omkring Sage SES880BTR The Barista Touch Espressomaskine, en automatisk espressomaskine fra Sage.

Automatisk bryg

The Barista Touch er tættere på det, man kalder en fuldautomatisk espressomaskine. Det vil sige, at din involvering i selve brygningen forbliver minimal. Det tager måske en smule af æstetikken, men det bidrager enormt til praktik og effektivitet. Og når ja, så er kvaliteten desuden også helt i top hver gang, uden undtagelser!

Intuitivt display med touch-funktion

Med sit intuitive skærmdisplay med integreret touch-funktion, finder du næppe en nemmere måde at brygge kaffe på. Det eneste du skal gøre, er at finde din favoritkaffe på skærmen, trykke på den, og voila – så er der ellers serveret kaffe i højeste baristakvalitet. Lyder det nemt og lækkert? Det er det også!

Lav kaffe som på caféen

Det er ikke for sjov, at denne kaffemaskine fra Sage er døbt The Barista Touch, for den kaffe der bliver serveret er virkelig lige så god som den, du kan finde på din yndlingscafé. Det lyder måske overdrevent, men det er det ikke! Den mere automatiske kaffemaskine kræver kun en lille menneskelig involvering i selve brygningen, og derfor gøres brygningen langt nemmere! Du er stort set garanteret perfekt kaffe til enhver tid.

Mikroskum – Så den runde konsistens perfektioneres!

En stor del af kaffeoplevelsen finder du i konsistensen. Det er måske ikke så tit, at vi tænker konsistens, når vi taler om drikkevarer. Men det er efter min mening en fejl! Selvfølgelig er smagen altid førsteprioritet, men et af de punkter hvor man virkelig smager forskel på baristakaffe og filterkaffe er i den fløjlsbløde konsistens, som baristakaffen tilbyder!

OBS: Du kan vælge farve, når du er klikket gennem linket, hvis du ønsker maskinen i grå eller stål

Sage The Barista Touch

9.990kr

Sage The Barista Touch

9.999kr

Sage The Barista Touch

9.999kr

7.999kr

Sage The Barista Touch

9.999kr

Sage The Barista Touch

5.999kr

(BRUGT)

Sage SES990 The Oracle Touch Espressomaskine

Her kan du læse fordele og specifikationer omkring Sage SES990 The Oracle Touch Espressomaskine, en komplet kaffemaskine fra Sage, der tilbyder alt hvad du behøver – og lidt mere til!

Kaffemaskinen til den kompromisløse kaffeelsker!

Med en Oracle Touch Espressomaskine fra Sage, får du en kaffemaskine, der indeholder alt hvad dit bankende kaffehjerte overhovedet kan kapere. Det er kaffemaskinen uden kompromiser til dig, der bare vil have det bedste inden for espressomaskiner!

Kaffemaskinen, der brygger DIN yndlingskaffe

Det er selvfølgelig muligt at automatiserer kaffebrygning og lave objektiv god kaffe, men med en Oracle Touch Espressomaskine fra Sage kan du indstille til at lave kaffen præcis som du ønsker det. På den måde vil Caffé latten altid været brygget som du foretrækker den, cappuccinoen altid være så fyldig som du ønsker det, og espressoen altid være præcis så stærk, som du nyder den bedst!

Temperatur og tryk

Der er mange faktorer, der spiller ind, når der skal brygges god kaffe på en espressomaskine. Temperatur og tryk er to helt fundamentale faktorer for fremragende espressobrygning, og med The Oracle touch vil du altid få brygget kaffen præcist efter forskrifterne! Og når ja, så er det ovenikøbet uden at du selv behøver at bekymre dig det mindste, for maskinen klarer det hele selv.

Listens højdespringer

Jeg kunne godt bruge det her afsnit på at gå endnu mere i dybden med, hvor mange gode egenskaber maskinen har. Men kort sagt, så har den alt hvad du har brug for – plus det ekstra. Derfor vil jeg hellere fortælle dig, at du med denne maskine, altså også er på det øverste prisniveau i forhold til de maskiner, som jeg vil vise dig. Det er dog en pris, der for den luksuriøse kaffedrikker kan betale sig, da du vil få det absolut bedste produkt! Oracle Touch Modellen er i øvrigt en videretænkning af den originale Sage The Oracle. Du kan læse min sammenligning af de to Sage Oracle espressomaskiner her.

Sage The Oracle Touch

19.999kr

Sage The Oracle Touch

19.990kr

12.990kr

Sage The Oracle Touch

19.999kr

11.999kr

Sage The Oracle Touch

19.999kr

Sage The Oracle Touch

11.999kr

(BRUGT)

Sage The Dual Boiler Espressomaskine & Smart Grinder Pro kaffekværn

Her kan du læse fordele og specifikationer omkring Sage The Dual Boiler Espressomaskine, en god pakkeløsning til kaffeelskeren, hvor du får to produkter i ét køb.

Brygningsprocessen i fokus

Med Sage The Dual Boiler espressomaskinen er det selve brygningsprocessen, der er i fokus. En proces, der naturligvis også er særdeles afgørende for smagen og kvaliteten af den færdige kaffe. Med espressomaskinens usædvanlige to dampkedler er der sørget for perfekt damp og bryg med maskinen. Derfor får du espresso med den helt, helt rigtige temperatur!

Smart grinder pro kaffekværn inkluderet

Med kaffesættet får du en smart grinder pro kaffekværn inkluderet i prisen. Det er en espressokværn, der er specialiseret til kværn med henblik på espressobryg. Derfor er netop den kaffekværn din bedste partner in brew, hvis du vælger en espressomaskine, der ikke har indbygget kværn.

Mælkeskummer

Espressomaskinen har en indbygget kaffemaskine, der tillader dig at få perfekte kaffedrikke med mælk, mens du også kan kaste dig ud i latte art, så du rykker kaffeoplevelsen helt i tops. Lad mig kort sige, at det i øvrigt gør sig gældende for alle espressomaskinerne, der er gennemgået indtil videre, at der er en mælkeskummer indbygget i maskinen. En af de mange fokuspunkter fra Sage, der altid sigter mod den bedste kaffeoplevelse for kunden!

Sage The Dual Boiler

10.866kr

Sage The Dual Boiler

5.999kr (BRUGT)

Sage The Barista Express Impress kaffemaskine

Her kan du læse om Sages nyeste skud på stammen, når det kommer til kaffe- og espressomaskiner, nemlig Sage The Barista Express Impress. Kaffemaskinen er som navnet antyder det en videreudvikling af Sages mest berømte espressomaskine Sage Barista Express, som der er skrevet om længere oppe.

Tamp og kværn i portafilteret uden problemer

Den helt store tilføjelse til Sage The Barista Express Impress i forhold til original-modelle Sage The Barista Express er den assisterende tampfunktion. Den kan ses på billedet på to parametre, nemlig at portafilteret er aflukket, og at der er det her håndtag på maskinens venstre side. Det gør, at du har langt mere af dit arbejde i forbindelse med brygningen samlet på maskinen, så du ikke skal have portafilteret ud, tampe på bordet, og så sætte portafilteret i igen. Med impress-modellen er processen mere glidende.

Hvor er der ikke opgraderet?

Selvom dette er den nyeste model i Sage espressomaskine-linjen, så er det ikke den mest komplette Sage kaffemaskine, og derfor er det også ‘heldigt’ nok, at det heller ikke er den dyreste. Jeg savner personligt, at man havde opgraderet steameren, så den matchede Sage Barista Pro eller derover, men jeg er til gengæld glad for, at man har beholdt trykmåleren på maskinens front. 

Teknologisk tamp-assistance

Udover at der er en tampmekanisme og et håndtag til at tampe med, så er Sage The Barista Express Impress også udstyret med tamp-assistance teknologi, som viser dig, hvornår du har tampet for blødt, for hårdt eller lige tilpas. Rammer du den helt rigtige tampstyrke, så belønnes du af maskinen med en grøn smiley med de indikatorer, der er placeret nær tamperen på maskinens front.

Sage Barista Express Impress

6.999kr

4.990kr

Sage Barista Express Impress

6.999kr

4.999kr

Sage Barista Express Impress

6.999kr

4.999kr

Sage BES810BSS The Duo-Temp™ Espressomaskine

Her kan du læse fordele og specifikationer omkring The Duo-Temp Espressomaskine fra Sage, der sammen med den næste maskine: The Bambino Plus, er de to billigste espressomaskiner på listen!

Billig espressomaskine

Den helt store årsag til, at du skal overveje denne espressomaskine fra Sage er, at den er til en rigtig god pris. Hvis du skal have en velfungerende espressomaskine, kan jeg simpelthen ikke se, at du kommer unden 3.000kr. Jeg mener, at kaffemaskinen mangler nogle elementer for den fuldendte oplevelse, men den er et godt kompromis, hvis du vil passe lidt på pengepungen.

Drypbakke indikator

En af de features, som espressomaskinen har, til trods for sin mere minimalistiske liste over features, er den indikatoren til den aftagelige drypbakke. Med den kan du se hvornår drypbakken er ved at være fyldt, og du kan dermed undgå at spilde overskydende kaffe ud på køkkenbordet.

Stor vandtank

Med en vandtank på næsten 2L har espressomaskinen en relativ stor vandtank. Det er en stor gevinst i hverdagen, da det sikrer dig, at du ikke konstant skal fylde vandet op. Til gengæld skal du være opmærksom, hvis du kun sjældent drikker kaffe, vandet skal nemlig ikke ligge alt for længe.

Stilrent design og lækker kaffe

Selvom der er sparet lidt hist og her på denne espressomaskine, hvilket sikrer den lave pris, så er der stadig tale om en espressomaskine i god kvalitet. Sages genkendelige og stilfulde design lever sikkert videre i modellen, der sagtens kan lave helt fantastisk kaffe, som slår den generelle filterkaffeoplevelse med længder!

Sage Duo Temp

3.399kr

Sage Duo Temp

2.099kr (BRUGT)

Sage SES500BTR The Bambino Plus Espressomaskine

Her kan du læse fordele og specifikationer omkring The Bambino Plus Espressomaskine fra Sage, der er en mindre espressomaskine end de foregående. Maskinen er ikke kun lille i størrelse, men også i pris, hvor det er den anden billigste espressomaskine på listen.

Kompakt og enkel

The Bambino Plus espressomaskine er ligesom alle de andre maskiner fra Sage lavet i et stilsikkert design, der integrerer sig flot i dit køkken, uanset hvilken stil du har i hjemmet. Der er dog stadig nogle, der ikke ønsker, at deres kaffemaskine fylder så meget i køkkenet. Hvis du for eksempel har et køkken uden meget bordplads, så kan det være, at netop denne espressomaskine er noget for dig!

Maksimal espressoudtrækning

Denne espressomaskine fra Sage er udstyret med udstyr, der sikrer dig, at du får det maksimale espressoudtræk, når du brygger kaffe på maskinen. Dette sker blandt andet ved, at der automatisk bliver reguleret i temperaturen, så den passer perfekt til at brygge espresso.

Indbygget mælkeskummer

Der er ikke noget unikt i, at en espressomaskine har en indbygget mælkeskummer – det er faktisk lidt af et krav for de fleste. Men det der er unikt ved denne maskine er, at Sage til trods for maskinens kompakte størrelse, har fået plads til det meste udstyr – og det gælder altså også mælkeskummeren! På den måde kan du slippe afsted med at lave formidabel kaffe med din Sage Bambino Plus espressomaskine!

Lækkert sort design

Jeg er kæmpe fan af de stilsikre sølvfarvede espressomaskiner, som straks sender tankerne mod diverse caféer rundt i verden. Men denne Bambino Plus Espressomaskine vil jeg faktisk anbefale at vælge i sort, da det er et rigtig lækkert design. Derudover gør espressomaskinens kompakthed også, at maskinen som sådan ikke ligner en traditionel espressomaskine, og derfor kan du sagtens slippe afsted med at lege lidt med farverne også!

Sage Bambino Plus

4.199kr

Sage Bambino Plus

2.499kr (BRUGT)

Sage SDC 450 UK Kaffemaskine

Her kan du læse fordele og specifikationer omkring Sage SDC 450 UK-kaffemaskinen, der er listens eneste bud på en Sage kaffemaskine, der ikke er en espressomaskine.

Kongen af filterkaffe

Denne kaffemaskine fra Sage er ikke en espressomaskine, men alligevel er det en kaffemaskine af ualmindelig høj kvalitet! Kaffemaskinen lever op til SCA-standarder, som en af få kaffemaskiner i verden. Standarderne er sat for at udmærke nogle af de absolut bedste modeller på markedet, og her er denne kaffemaskine fra Sage altså sluppet igennem nåleøjet!

6 forskellige bryggeformer

Måske tror du, at filterkaffe bare er filterkaffe, men i så fald tager du fejl. Denne kaffemaskine fra Sage udmærker sig med hele 6 forskellige bryggefunktioner, så du kan tilberede filterkaffe lige efter dit behov. Uanset om du ønsker cold brew, slow brew eller hurtig kaffebrygning – kaffemaskinen fra Sage har det hele.

Holder varmen – og kan tages med på farten

Sage SDC 450 UK-kaffemaskinen er udstyret således, at kaffen brygges direkte ned i en termokande. Det betyder, at kaffen holder temperaturen i længere tid end normale kaffemaskiner vil tilbyde, mens du også kan vælge at tage termokanden med på farten. På den måde springer du et led i kaffebrygningsprocessen over, da du slipper for at hælde kaffen over i en anden kande, end den der brygges i!

Præcis temperaturregulering

Når vi snakker om en termofunktion, der sikrer at holde varmen, så kan jeg da også lige hurtigt nævne, at denne kaffemaskine har usædvanligt præcise muligheder for temperaturregulering. Du kan indstille kaffemaskinen til at varme op til mellem 91-96 grader, og kaffemaskinen vil evne at holde netop den temperatur, som du vælger at brygge.

Sage SDC 450 Kaffemaskine

2.449kr

Hvilken Sage kaffemaskine er bedst?

Det er svært at udnævne én Sage kaffemaskine som den bedste, da de alle udfylder forskellige behov. Jeg vil dog udpege The Barista Oracle Touch som den mest fuldendte maskine, mens Sage BES875 The Barista Express Espressomaskine efter min mening er den bedste espressomaskine til prisen!

Er Sage espressomaskiner dyre?

Espressomaskiner er generelt dyrere end det man kan kalde ’almindelige’ kaffemaskiner, men når det kommer til espressomaskiner, så ligger maskinerne fra Sage faktisk i et rigtigt fornuftigt prisleje, hvor du kan få virkelig gode espressomaskiner helt ned til ca. 5.000kr. Samtidig kan du også få luksusmodeller, der nærmer sig 20.000kr for maskinen.

Er det svært at brygge kaffe med en espressomaskine fra Sage?

Nej, det er ikke svært at brygge god kaffe på maskinerne fra Sage. Det er klart, at hvis du vælger en semiautomatisk espressomaskine, så skal du lige sætte dig ind i hvordan du starter brygningen. Vælger du en fuldautomatisk maskine, så klarer den det hele for dig, og du skal bare trykke på én knap.

Sage kaffemaskiner er lynhurtigt opvarmet og bryggeklar

Noget af det, der adskiller Sage kaffemaskiner fra mange af konkurrenterne er, at de er lynhurtigt opvarmende. Det skyldes, at de fleste af kaffemaskinerne er udstyret med det såkaldte termoblok-opvarmning. Faktisk er dette for mange ikke et tegn på kvalitet men endda det modsatte, da man med varmelegemer i form af en eller flere kogere, vil have mere kontrol over temperaturen i brygningen. Men mange vil være absolut tilfredse med den kaffe, en Sage kaffemaskine kan brygge, og vil derfor blot opleve det som en fordel, at maskinerne ovenikøbet også leverer kaffen hurtigt. Sage barista pro opvarmer f.eks. på blot 3 sekunder, mens en varmeveksler-kaffemaskine som Rocket Appartamento bruger omkring 25 minutter, og de fleste dual boiler-maskiner kan tage op til 45 minutter at få varmet op. 

Afkalkning af Sage Kaffemaskiner

Når du har købt en Sage kaffemaskine, så er det vigtigt, at du vedligeholder den regelmæssigt, ved at holde den rent samt afkalke den. Jeg har lavet en guide til hvordan du skal gøre, samt hvilke produkter du skal eller i hvert fald kan benytte. Her kan du læse min guide til Afkalkning af Sage kaffemaskiner. Husk på, at du kun snyder dig selv, ved at springe denne del over. Dertil er det lige så vigtigt, at du med jævne mellemrum husker at udskifte dit Sage vandfilter. Det er vigtigt ikke at forveksle afkalkning med rengøring – Det er vigtigt også at rengøre Sage kaffemaskinen, når den selv meddeler, at der er behov for det.

Andre kaffemaskiner

Hvis du overvejer, om der er andre gode kaffemaskiner på markedet end Sage, så behøver du ikke undre dig længere. JA, det er der! Der findes rigtig mange gode alternativer til Sage kaffemaskinen, selvom det er et helt fantastisk brand. Nespresso® er selvfølgelig et oplagt valg, hvis du overvejer at skifte til kapselkaffe, mens Senseo også er et rigtig fint brand, hvis du overvejer at brygge kaffe med kaffepuder. Skal du have det allerbedste inden for filterkaffe, vil det være oplagt med en kaffemaskine med kværn. Men som sagt, hvis du leder efter en espressomaskine af høj kvalitet, så er Sage espressomaskiner altså bare oplagte!

Sage kaffemaskiner tilbud

Sage tilbyder mange forskellige kaffemaskiner samt tilbehør til kaffebrygning. Derfor vil du rigtig ofte kunne finde nogle kaffemaskiner fra Sage på tilbud. Men hvis jeg skal komme med et råd, så er det, at man ikke skal lade tilbuddet diktere hvilken maskine man køber. Det er nemlig klart vigtigst, at du får lige netop den rigtige maskine til dine behov!

Brugt kaffemaskine

Hvis du leder efter en kaffemaskine fra Sage, så kan det godt være, at du skal slippe et lidt større beløb, end du lige havde regnet med for din kaffemaskine. Men faktisk er Sage kaffemaskiner relativt billigt, især hvis du tager i betragtning, hvilket produkt du får hjem! Det kan dog stadig være oplagt at lede efter en brugt kaffemaskine, hvis du ikke lige har lyst til at betale fuld pris. DBA, eBay og FB Marketplace er nogle af de steder du kan lede efter en brugt kaffemaskine. Hvis du leder efter den gyldne middelvej kan du købe en istandsat espressomaskine. Det kan du læse meget mere om lige her!

Automatisk eller fuldautomatisk kaffemaskine

Der er virkelig ikke nogen kaffemaskine, der er mere rigtig end en anden. Det hele afhænger af hvilke behov du har med hensyn til dit kaffeforbrug. Hvis du allerhelst bare vil nyde god kaffe, men ikke føler vigtigheden i at være en del af brygningen, så er en fuldautomatisk kaffemaskine måske det rigtige for dig. Leder du efter alternativer til fuldautomatiske espressomaskiner, så kan Siemens espressomaskiner også være et godt bud. Vil du gerne være barista i dit eget hjem, så skal du nok rette blikket mod den semiautomatiske espressomaskine. Sådan er vores behov forskellige, det hele handler om forskellig smag og forskel i rutiner, så det handler bare om, at du finder den kaffemaskine, der passer bedst til dig!

Indbygget kaffekværn

Mange af kaffemaskinerne fra Sage har indbygget kaffekværn integreret i designet på selve maskinen. Det giver en form for automatisering i processen, og gør kaffebrygningen lettere at gennemføre. Jeg vil til hver en tid anbefale, at du som kaffedrikker anvender friskbryggede kaffebønner til din kaffebrygning. Bønnerne bevarer langt bedre på deres aroma og intensitet i deres fulde form, hvorfor kaffeoplevelsen optimeres. Vælger du ikke en maskine med integreret kværn, så foreslår jeg, at du investerer i en separat kaffekværn, som et supplement til kaffebrygningen. Her kan du selvfølgelig også vælge at gå med en manuel kaffekværn. Derudover er det i øvrigt vigtigt at være opmærksom på, at hvis du vælger en semiautomatisk espressomaskine fra Sage, så er det en rigtig godt idé at investere i en Knockbox, så du har en fornuftig måde at skille dig af med kaffegrums på, så du hurtigt kan brygge videre, du undgår lugt, og du sortere affaldet miljøvenligt. 

Hvor er Sage fra?

Sage er en del af Breville group, hvilket gør spørgsmålet svært at svare på. Breville er nemlig fra Australien, mens Sage er opstartet i England. Men ser du henholdsvis Breville og Sage espressomaskiner vil det altså være to sider af samme sag, de har bare valgt at deres produkter skal markedsføres under to forskellige brandnavne i og uden for europa. 

Hvor kan man købe Sage?

Sage bliver forhandlet hos mange forhandlere i Danmark, her på siden vil du blive henvist til Elgiganten, Kitchenone, Kop & Kande og Magasin, som er nogle af dem, der sælger Sage kaffemaskiner fra ny. Er du på udkig efter Sage kaffemaskiner, der er istandsatte, så forhandler Kaffepro dette.