Mate te startpakker

Mate te startpakker – kom nemt igang!

Du har måske læst om mate te her på siden allerede. Mate te er en sydamerikansk super te, der er aldeles populær i store dele af verden. Især i Argentina, Paraguay, Uruguay og Brasilien! Derfor har du måske også set nogle af de store fodboldstjerne fra disse lande drikke teen. Mate te er ikke som enhver anden te, det er det, der gør den så fantastisk. Men det er også det, der kan gøre det lidt svært at komme igang! For at drikke mate te på ægte sydamerikansk manér skal du nemlig bruge både en Bombilla og en Calabash. Vi vil dog gerne gøre det nemt for dig at komme igang med at drikke den sydamerikanske super te, og derfor kan du her på siden finde alt du behøver, samlet i overskuelige startpakker. 

Et sundt boost af energi til hverdagen!

Hvis du af den ene eller anden grund leder efter et alternativ til kaffe, så er mate te formentlig det du leder efter! Mate te tilbyder nemlig det bedste fra teen og det bedste fra kaffen – i én samlet drik. Er du generelt bare glad for te? Så garanterer vi, at du også vil blive vild med mate te, når du altså først lige er kommet igang! 

Forskellige startpakker

Der er flere forskellige startpakker du kan vælge imellem, afhængigt af hvad dit behov er. Når du kigger på startpakker er det selvfølgelig ikke sikkert, at du selv kender dit behov inden for mate te helt endnu – men netop derfor er det en god idé at starte ud med en af startpakkerne.  Herunder kan du vælge mellem deluxe-startpakken, den almindelige startpakke og to-go startpakken, alt sammen fra Danmarks førende forhandler inden for mate te: Matetea!

Traditionel startpakke

Deluxe Startpakke

Er du allerede erfaren mate te drikker?

Hvis du har forvildet dig her ind på siden, men i virkeligheden bare trænger til at få genopfyldt mate te-lageret? Så er det selvfølgelig ikke en mate te startpakke, du leder efter. Heldigvis er der også mulighed for at finde selve teen mate te, og det kan du finde lige her.

Yerba Mate

Yerba Mate er roden til mate te, kan man godt sige. Yerba mate er en sydamerikansk plante, hvilket også er årsagen til, at drikken er så populær netop i Sydamerika. Det er ikke unormalt at folk drikker Mate te i stedet for kaffe inden de skal træne, da det ikke giver den samme tunge fornemmelse, som kaffe ellers kan give i lige den situation. Er du nysgerrig på flere råd omkring god træning, så kan du finde det på fitnesshelp.dk