Baristaudstyr

Få baristaudstyret hjem til dig

Gider du ikke gå på kaffebar, hver gang du har lyst til baristakaffe af høj kvalitet? Så kan du få den autentiske baristaoplevelse hjem til dig! Baristakaffe er den absolutte luksus, når vi snakker kaffe, og det fås altså ikke meget bedre! I dag findes der så godt baristaudstyr til privaten, at du kan få en verdensklasse kaffeoplevelse i dit eget hjem. For hvis du skal have verdensklasse baristakaffe, så kræver det altså verdensklasse baristaudstyr! Gå på opdagelse i det brede udvalg af baristaudstyr nedenfor.

Barista kaffemaskine

Med en espressomaskine tager du kaffebrygningen til næste niveau! Med denne form for baristakaffemaskine kan du virkelig imponere dine gæster, og du behøver aldrig drikke en kedelig kop kaffe igen. Nej faktisk vil enhver kop kaffe være det rene luksus! Med denne maskine bringer du for alvor den autentiske kaffebar-oplevelse hjem til dig selv. Snyd ikke dig selv for en kaffeoplevelse i absolut særklasse! Gå på udkig i det brede udvalg af kvalitetsfyldte espressomaskiner herunder!

Latte art udstyr

Man kan ikke skabe en vaskeægte barista-oplevelse uden at mestre latte art. Latte art er kunsten, hvor man som barista skaber flotte motiver lavet med skummet mælk i sin kaffe. Udover, at latte art er en fryd for øjet, så giver det også en særdeles fremragende smagsoplevelse, med den varme skummede mælk i for eksempel din café latte. Du behøver ikke en espressomaskine for at forsøge dig med latte art, men det kan klart anbefales. Herunder finder du lige det udstyr du behøver!

Mælkekander

Mælkekander

Latte art kan ikke lade sig gøre uden en mælekande! Mælken skal skummes og have den rigtige temperatur, og så skal du have fuld kontrol over, hvordan du hælder, hvis du skal kreere smuk latte art. Her bliver den rette mælkekande din bedste ven, da den er essentiel i denne proces. Det er ikke vanvittig afgørende hvilken af vores mælkekander du vælger at gå med, men det kan klart anbefales at vælge en fra contacto, da du dermed holder den flotte stil i dit køkken, servering og tilberedning af kaffen.

Kaffestampere

Kaffestampere og kaffemåtter

Du kan ikke lave baristakaffe uden en kaffestamper og helst heller ikke uden en kaffemåtte. Kaffestamperen er essentiel ved kaffebrygning med en semiautomatisk espressomaskine. Stampningen af kaffen skal sikre, at vandet løber gennem den kværnede kaffe i det rette tempo. Kaffens gennemløbstid er afgørende for, at du får en afbalanceret kop kaffe med de rette smagsnuancer og den rette intensitet. Derfor må du ikke gå ned på udstyret, når du skal vælge kaffestamper. Vi anbefaler nogle af de mange gode kaffestampere fra espro. Er du lidt af en gadgetnørd? Så kig lige på PuqPress automatiske tampere også! Skal stampningen af din kaffe have de bedste forudsætninger, så benyt en kaffefordeler inden du stamper. Hvis pengene ikke rækker til en PuqPress, så kan en kalibreret tamper også sagtens løfte niveauet. 

Kaffekværne

Hvis du køber en rigtig baristakaffemaskine, vil du ofte opleve, at den har en indbygget kaffekværn. Vælger du en simplere maskine vil dette dog højst sandsynligvis ikke være tilfældet. Men vil du alligevel ikke snydes for den friskhed, der fås ved friskkværnet kaffe, så læs med her. Her finder du nemlig et bredt udvalg af kaffekværne, så du altid kan have friskkværnet kaffe lige ved hånden. På den måde sikrer du den bedste kaffeoplevelse, hvis ellers du også får købt de helt rigtige kaffebønner. Skal det være helt perfekt? Så husk en kaffevægt med timer også. 

Baristakaffe i hjemmet

Måske forbinder du udelukkende baristakaffe med fancy kaffebarer og dyre priser. Men faktisk kan du sagtens lave lige så lækker kaffe derhjemme, alt det kræver er det rette udstyr! Med en god espressomaskine og de rette bønner er du nået rigtig langt, men selvfølgelig er der en masse ekstra udstyr, som du også kan og skal benytte. Først og fremmest kan du læse Kaffekrogens anbefaling til den rette semiautomatiske espressomaskine, den finder du lige her. Når du har din espressomaskine vil vi ikke anbefale at gå på kompromis med den rette kaffestamper. Har du ikke en espressomaskine med indbygget kværn, så skal du simpelthen anskaffe dig en kaffekværn, så kaffen holder dens intensitet længst muligt. En ting mange overser i deres udstyr er en Knockbox, som hjælper dig med at brygge basistakaffe hurtigere, og samtidig hjælper dig med at skille dig af med kaffegrums på en bæredygtig måde. 

Latte art – den ultimative kaffeforkælelse

Skal dine gæster forkæles lidt ekstra, så kan du gøre kaffeoplevelsen helt ekstraordinær med Latte art. Latte art er egentlig blot en måde at ændre serveringen af din kaffe, men det bidrager med en følelse af eksklusivitet og forkælelse. Hvis du lærer de simple kneb til at lave latte art, så vil du nemt og hurtigt kunne skabe den her fantastiske baristaoplevelse for dine gæster. Udover tilbehøret til at kunne udføre latte art, så er præsentationen også vigtig. Overvej derfor at udstyre dig med rigtige Cappuccino kopper også. Skal du lave Latte Art til perfektion, så skal du bruge et mælketermometer

Hvad er der galt med ‘almindelig kaffe’?

Der er absolut ingenting galt med at nyde en kop filter- eller stempelkaffe. Måske er du supergodt tilfreds med din kapselmaskine, og det er fuldt forståeligt, for der findes et hav af muligheder for at brygge rigtig god kaffe! Vi har det hele her hos Kaffekrogen, og vi er klar til anbefale alle brygningsmetoder, for man har alle hver sin favorit. Baristakaffen er til dig, der vil have luksusoplevelsen fra kaffebaren hjem til dig selv, og som er villig til at betale lidt ekstra for at få smagen helt i top! Den almindelige filterkaffe nydes over længere tid i en større kop, mens espressoen helst skal serveres i en lille espressokop.

Baristaudstyr til hobbybaristaen

Vores baristaudstyr er af høj kvalitet og kan sagtens hamle op med det du finder ude i kaffebarerne! Alligevel prioriterer vi, at det prismæssigt skal kunne lade sig gøre at være med. Derfor henvender vi os primært til hobbybaristaen, der gerne vil prøve kræfter med brygning af luksus kaffe. Men pas på, vi kan ikke garantere, at dine gæster ikke falder bagover stolen, når først de smager din baristakaffe! Husk at fokusere på selv de små detaljer, det vil sige en rigtig knock box og et bundløst portafilter – til visse maskiner. Skal også Pour Over kaffen tages til nye højder? Så skal du måske prøve en Hario v60 kaffetragt også!