Ramune Sodavand: Japansk Sodavand kendt fra TikTok

Ramune Sodavand er en meget kendt sodavand, måske bare ikke så meget i Danmark. Men det kan være, at det er ved at ændre sig, da den kendte japanske sodavand er godt i gang med at udbrede sig på det sociale medie TikTok. Den japanske sodavand er kendetegnet ved at både indhold og flasker er meget farverigt, mens flasken har et ret anderledes design end det, vi måske kender fra andre typer drikkelse.

Dette indlæg er sponsoreret gennem affiliate links

Find de japanske Ramune sodavande her

Prøv et smagssæt med en masse forskellige Ramune sodavande, hvis du vil prøve de forskellige smage og finde ud af, hvilken du helst vil have. Smagene dækker blandt andet appelsin, ananas, vandmelon, blåbær, cola og meget andet. Udvalget finder du hos Pandasia.

Udvælg selv dine smage

Tryk på knappen herunder, hvis du hellere selv vil snuse rundt i de mange muligheder for smage der er med de japanske sodavande. Hvis det er din første oplevelse med Ramune sodavande, så anbefaler jeg dog, at du starter ud med smagspakken, så du kan lære dine smagsløg at kende. På billedet nedenfor kan du se en japansk Ramune sodavand med jordbær smag, men ved at trykke på knappen her nedenfor vil du finde alle de mange smage. 

Hvordan åbner man en Japansk sodavand?

Det kan virke vanskellit at åbne en japansk sodavand, men faktisk er det slet ikke så svært, du skal blot følge disse instruktioner. Du åbner en japansk sodavand ved 1) at fjerne plastikken fra toppen, 2) Tryk den medfølgende tragt ud, 3) sæt tragten oveni kuglen i toppen, 4) Tryk glaskuglen ned ved hjælp af tragten.
Sådan, nu er du klar til at drikke din japanske sodavand.

Hvad gør kuglen i en Japansk sodavand?

Selv efter du har formået at åbne op for den specielle flaske, som de japanske sodavande fås i, så er flasken stadig noget anderledes. Flasken har nemlig en form for kugle oppe ved åbningen, hvilket gør, at man faktisk kan vende flasken fuldstændig på hovedet, uden der ryger noget af indholdet ud af flasken. Det er især smart, hvis mindre børn får fingrene i flasken.

Kendt TikTok sodavand

De japanske Ramune sodavande er ikke som sådan noget nyt fænomen, men sodavandene har fået nyt liv, efter de er blevet populære på TikTok. Dette er de i særdeleshed, fordi de netop åbnes på denne her lidt usædvanlige måde, og samtidig har det her farvestrålende og karakteristiske udseende. Hvis du selv vil have fingrene i Ramune sodavande for at tage del i den her populære trend, så er det oplagt at købe smagssættet med de mange forskellige smage og farver, så du kan lave mange forskellige videoer, og have de mange flotte drikke med.