Eureka Oro Mignon Single Dose | Fremtidens kaffekværn?

Eureka Mignon Single Dose kaffekværnen er designet særligt til dig, der er barista på hyggeniveau – men med stor seriøsitet. Kværnen er dermed perfekt til dig, der ikke vil gå på kompromis med den kaffe, der serveres i din ’hjemmekaffebar’. Kværnen er en af de nye tilføjelser til listen over kvalitets kaffekværne fra Eureka, hvor den slutter sig til blandt andet Eureka Mignon Specialita, Perfetto og Silenzio. Nu kan du endelig købe kaffekværnen let tilgængeligt i Danmark, og vi har skrevet lidt om kværnen her på siden. Du kan i øvrigt få den i både farverne hvid, sort og krom, selvom jeg har valgt at vise modellen i hvid her på billedet.

finansieret gennem samarbejdslinks

Køb den her med Fri Fragt til 4.800kr

Eureka Mignon Single Dose og dens tiltede design

Noget af det absolut mest karakteristiske ved Eureka Mignon Single Dose kværnen er, at den er tiltet 15°, hvilket altså giver den det her lidt skæve og charmerende design. Men det er altså et design, der er lavet ud fra praktisk funktionalitet fremfor æstetik. Ved at tilte deres Single Dose kaffekværn, formår Eureka nemlig at reducere mængden af spildt kaffe. Det er det man inden for kaffeverdenen også beskriver som, at man minimerer tilbageholdelsen – eller retentionen – af kaffe. På den måde får du bedst muligt udbytte af dine kaffebønner.

I videoen kan du se den officielle gennemgang af Eureka Oro Single Dose fra Eurekas egen hjemmeside. 

 

Hvilke andre fordele har Eureka Mignon Single dose?

Blandt andre fordele kan jeg nævne, at kaffekværnen har en pumpefunktion, så du kan pumpe maskinen fuldstændig tom og ren fra kaffe. Pumpen er nem at bruge – og det ødelægger ikke kværnens design. Derudover har Eureka Oro Mignon Single Dose kaffekværnen 6.5cm lange blade, hvilket gør at du får en hurtig kværnproces, mens du åbner den velkendte præcision og finhed i din kværning, som Eureka er verdenskendte for.

Hvad vil det sige, at det er en Single Dose kværn?

At kværne Single dose bliver mere og mere populært. Det betyder egentlig bare, at du udelukkende kværner den mængde bønner, som du står og skal bruge til brygning. Derfor vil du også opleve, at Eureka Mignon Single Dose har en relativt lille bønnebeholder – da det altså ikke er meningen, at du skal bruge kaffekværnen til at opbevare bønner i. Med Single Dose kværning af din kaffe, har du altid friske bønner i din espresso. Et andet bud på en single dose kværn er Niche Zero.

Hvem passer en Eureka Oro Mignon Single Dose til?

Eureka Mignon Single Dose er perfekt til dig, der brygger meget espresso i hjemmet – og gerne vil prøve forskellige ting. Kværnen er bygget til dig, der varierer mellem forskellige bønner og fremgangsmåder. De mange features gør den perfekt til espressoentusiasten, der elsker fantastisk kaffe.

Hvilke kaffemaskiner passer kværnen bedst til?

Det er klart, at kværnen fra Eureka passer bedst til en semiautomatisk espressomaskine, der ikke i forvejen har indbygget kværn. Det vil sige, at Rocket espressomaskiner for eksempel ville være et godt match. Dog kan du også vælge at benytte kværnen sammen med f.eks. Sage kaffemaskiner, hvis du føler, at du ikke får den finhed fra den indbyggede kværn, som du havde håbet på. Eureka kaffekværne har også ry for at passe rigtig godt sammen med landsmanden i form af en Oscar 2 kaffemaskine. Hvis du skal optimere brygningen yderligere end blot ved en ny kværn, så kan du med rette måle kaffemængden og -udbyttet med en kaffevægt med timer