Søde Sager

Søde sager til kaffen

Hos Kaffekrogen anser vi kaffe som værende meget mere end en hurtig opfriskning om morgenen. For os er kaffe nydelse! Kaffen kan sagtens fungere som selvforkælelse i sig selv, men nogle gange skal tingene gøres ekstra lækre! Her på siden vil du kunne læse lidt om nogle af de lækkerier som vi anbefaler til kaffen, og vi lover, at der er noget for enhver smag!

Dette Indlæg er sponsoreret gennem reklamelinks

Chokolade til kaffen

Chokolade er kaffens måske bedste kompagnon. Der er ikke mange ting, der slår en god kop kaffe sammen med et lækkert stykke chokolade. Den mørke chokolade vil ofte gøre sig rigtig godt til kaffens aroma, men vi tilbyder også et bredt udvalg af mælkechokolader, som også vil komplimentere din kaffe! Det er vigtigt at vide, at chokolade ikke bare er chokolade! Der er stor forskel i kvaliteten på din chokolade, afhængigt af om det indeholder rigtigt kakaosmør, eller om der er tale om råvarer af ringere kvalitet! Sørg derfor altid for at købe chokolade i god kvalitet, især til kaffe, hvor du skal bruge lidt men godt. Derudover kan du naturligvis også sortere din chokolade på økologi og fairtrade, akkurat som det er gældende med kaffen. Sørg altid for at forkæle dig selv ordentligt, med chokolade i god kvalitet!

Karameller

Hvis vi holder os i det søde hjørne, er karameller bestemt også en klassiker. Karamellerne fylder ikke så meget i det danske hjem som chokoladen gør, men det er bestemt en delikatesse, der er værd at prøve igen! Karameller er en meget traditionelt præget delikatesse, der har eksisteret i flere hundrede år! Karamellerne er til dig, der har en ekstra sød tand, og som nogle gange ønsker, at den bitre kaffe bliver sødmet en smule. Er du vild med karameller? Eller nysgerrig på, hvilke karameller, der passer godt til kaffen? Så kan du se udvalget af lækre karameller herunder.

Kaffesnacks

Kiks og kager er den ultimative snack til kaffen. Hos Kaffekrogen er vi især vilde med de italienske Cantuccini med mandler, som altid gør sig helt fantastisk til eftermiddagskaffen! Småkager er generelt en lækker snack til kaffen, hvor det søde i småkagerne passer virkelig godt til kaffens aroma – og til tider bitre smag. Småkager til kaffen er dermed et sikker valg, hvis du mangler noget til eftermiddagsbordet derhjemme.

Hjemmebag til kaffen?

Til de helt perfekte weekendstunder, findes der ikke noget bedre end en omgang hjemmebag til kaffen. Det kan være alt fra hjemmebagte boller, en god kage, eller noget helt tredje. Nogle typer hjemmebag er mere oplagte på visse tider end andre, og hvis du ligesom mig ser frem til, at det bliver fastelavnsbollet tid hvert år, så skal du ikke snyde dig selv for denne opskrift på fastelavnsboller.

Søde sager til kaffen – online

De fleste køber kiks og kager i supermarkedet, men det er slet ikke nødvendigt. Hos kaffekrogen kan du finde et udvalg kiks, kager og søde sager, der passer perfekt til dig, uanset om du foretrækker kaffe eller te! De fleste af de snacks du finder her på siden kan faktisk nydes helt uden noget at drikke til, men vi vil dog anbefale, at du supplerer med din favoritdrik! Den italienske cantuccini er en favorit til kaffen herfra, men du kan vælge at supplere din friskbryggede kop kaffe med lige det du ønsker. Har du allerede fundet din favoritsnack? Så gå endelig på udkig i det brede udvalg af kaffe.