Chai Latte

Dette Indlæg er sponsoreret gennem reklamelinks

Chai Latte online

Elsker du også Chai Latte? Eller har du måske aldrig smagt Chai latte før? Chai te kaldes også masala chai, og som navnet måske afslører, så er der tale om en tevariant med indiske og pakistanske smage. Med Chai latte er der tale om en krydret smagsoplevelse, der involverer krydderier som kanel, kardemomme, ingefær, nellike og meget mere. Men Chai Latte behøver ikke være noget du køber hos den lokale tehandel, eller i supermarkedet. Du kan få et glimrende udvalg af Chai Latte lige her på siden!

Hvad er forskellen på chai te og chai latte?

Det korte svar er mælk! I Danmark er det mest populære at nyde sin chai te med mælk og sukker, og så får man altså det, der hedder en chai latte. Chai latte er hverken kaffe eller almindelig te, det lander et sted midt imellem. Du får de kraftige smage fra teen, mens der kommer en fyldig fornemmelse på tungen, der minder mere om en god café latte eller cappuccino.

Chai latte online

Chai te – og chai latte – er ikke noget nyt fænomen. Faktisk har chai te eksisteret i flere hundrede år, men først for få år siden blev drikken for alvor populær i Danmark – og med god grund! Chai Latte er nemlig en helt formidabel drik til hyggestunder, og selv hvis du ikke kan lide te eller kaffe normalt, vil du formentlig elske chai latte, som er helt sin egen!

Meget mere te online!

Chai te er bestemt ikke den eneste te, du kan få her hos kaffekrogen. Er du til traditionelle tebreve, eller ønsker du selv at blande din te? Så kan du også finde det her på siden.