Bundløst Portafilter: Er du klar til bedre kaffe?

Dette Indlæg er sponsoreret gennem reklamelinks

Et bundløst portafilter er et filter du kan bruge, når du brygger espresso på en espressomaskine. Det bundløse portafilter anses som den foretrukne filtertype inden for espressobrygning, og det er et must-have for enhver hjemmebarista.

Bundløst portafilter 58mm til Sage espressomaskiner

Med dette bundløse portafilter kan du få mere ud af bønnerne med din Sage Espressomaskine. Portafiltret passer perfekt til Sage the Dual Boiler og Sage The Oracle, men det kan ikke benyttes til alle Sage kaffemaskiner. Det kan for eksempel ikke benyttes til Sage the barista express. Så det er altså vigtigt, at du ikke køber dette portafilter, hvis du har en barista express.

Pris: 349kr

Sense 54mm bundløst portafilter til Sage

Du kan også få et 54mm bundløst portafilter til din Sage. Smagen du får med et 54mm portafilter er knap så intenst som hvis du benytter et 58mm portafilter. Men det er i virkeligheden ikke en kæmpe forskel, det handler om, at du finder det portafilter, du mener er bedst til din maskine – og som giver dig den helt rigtige kaffeoplevelse.

Pris: 349kr

Bundløs filterholder til Rocket espressomaskiner

Med en bundløs filterholder til din Rocket espressomaskine, vil du også få en mere rå bryggeoplevelse. Dette filterholderen kommer her med et 21 grams portafilter. Filterholderen er en original tilbehørsdel produceret af italienske Rocket.

Pris: 389kr

Hvorfor bruge et bundløst portafilter?

Konsistensen på espressoen bliver bedre, og hvis du er en erfaren espressobrygger, så vil du også kunne få langt mere crema – faktisk er det ikke unormalt at man oplever en stigning på 50% her. Grunden til dette er fraværet af forhindringer, hvor kaffen ikke vil møde nogen modstand gennem det bundløse portafilter.

Bedre smag med det rigtige filter

Hvis du er godt i gang med espressobrygningen derhjemme, så ved du, at det er de små detaljer, der gør forskellen. Med en bundløst portafilter skal kaffen løbe over og gennem færre overflader, hvilket vil sige, at der er færre påvirkninger af smagen. Derfor får du den rene kaffesmag helt uforstyrret.

Perfekt til dig, der vil perfektionere din brygning

Det bundløse portafilter er den perfekte fejlfinder i din kaffebrygning. Kværner du for groft eller for fint? Doserer du mængden af kaffe uhensigtsmæssigt i forhold til mængden af vand? Disse ting vil blive synlige med det bundløse portafilter, der ikke skjuler dine fejl.

Naked Portafilter

Det bundløse portafilter beskrives ofte også som et naked portafilter. Dette er naturligvis som en form for metafor, der skaber lighed mellem det at være bundløs og være nøgen. Men navnet passer også rigtig fint til det her med, at det bundløse portafilter skaber en mere gennemsigtig bryggeproces.