Kaffestampere og kaffemåtter

Kaffestampere er en absolut nødvendighed, når du skal brygge baristakaffe med friskkværnede bønner! Det er kaffestamperne, der sikrer tætheden i den kværnede kaffe. Dermed er det kaffestamperens fornemmeste opgave at sørge for, at gennemløbstiden af kaffen er tilfredsstillende. Vil du have velsmagende kaffe med den rette intensitet? Så sørg for, at du er udrustet med en ordentlig kaffestamper! 

Dette Indlæg er sponsoreret gennem reklamelinks

Hvorfor er en kaffestamper vigtig?

Du har måske erfaring med at brygge kaffe på andre måder end med en espressomaskine. Her har du nok oplevet, at du har brygget din kaffe uden at stampe den og sikre en vis tæthed, hvor smagen stadig var tilfredsstillende. Her er det vigtigt at tænke på, at den baristalignende bryggemetode er sin helt egen, og noget af det allervigtigste er at kæle for detaljerne! Den baristakaffe du laver derhjemme med din espressomaskine skal ikke bare være okay, eller ramme plet en gang imellem. Nej den skal sikre følelsen af at sidde på byens bedste kaffebar, hver gang! Det kan ikke lade sig gøre uden en ordentlig kaffestamper, men den finder du heldigvis lige her.

Alternativ til den klassiske tamper

Hvis du leder efter et alternativ til den klassiske kaffetamper, så er den innovative løsning fra hollandske PuqPress måske løsningen for dig. Her slipper du for selv at skulle fokusere på at tampe lige og med den rigtige styrke, da processen her bliver automatiseret i stedet. En nem og effektiv løsning, der især giver god mening for dig, der driver en mindre café. Især fordi spidskompetencen over dem alle hos PuqPress er, at man sparer en masse tid ved brygning af flere kopper kaffe. Derudover ligger udstyret også i en prisklasse, hvor den private forbruger kan blive udfordret. Lyder det lidt dyrt med sådan en PuqPress, så er den kalibrerede espressotamper et godt alternativ!

Kaffemåtter

Men hvad så med kaffemåtterne? Kaffemåttens funktion har en lidt mere praktisk karakter end kaffestamperen. Hvor kaffestamperen skal sikre eksklusivitet, mens den har en æstetisk funktion, er kaffemåtten lidt mere kedelig. Men det gør den ikke mindre værdifuld! Kaffemåtten gør det langt nemmere at gøre rent efter kaffebrygning. Derudover sikrer kaffemåtten, at der ikke laves mærker og lignende på de overflader, du arbejder på.