Espressomaskiner - Baristakaffe

Baristaens kaffemaskine!

Espressomaskinen er din kaffemaskine, hvis du vil være barista i dit eget hjem. Denne maskine handler på mange måder om præcision, den tillader nemlig, at du kan brygge kaffen så den passer præcis til din smag! Espressomaskinen er en absolut nødvendighed, hvis du ønsker at få stemningen fra kaffebaren hjem til dig. Uanset om du er til café latte, cappuccino eller espressoshots, så er denne type kaffemaskine din bedste ven. Find espressomaskiner til baristakaffe lige herunder!

Forskellige typer espressomaskiner

Der findes tre forskellige slags espressomaskiner, og de adskiller sig fra hinanden i graden af hvor manuel eller automatisk brygningen foregår. Når du har set din lokale barista nede på kaffebaren stå og lave kaffe, har det formentlig været på det man kalder en manuel eller semi-automatisk espressomaskine. Her vil du ofte opleve, at der er indbygget kaffekværn, men den resterende brygning skal du selv tage del i. Det vil altså siges, at kaffen tampes manuelt, mens du også selv skal skumme mælken. Men manuel brygning er hverken dårlig eller besværlig! Denne type espressomaskine indeholder alt, hvad du har brug for, for at skabe den perfekte kaffeoplevelse for dig og dine gæster!

Automatisk brygning

Du kan også få espressomaskiner, der er langt mere automatiserede. Med en automatisk espressomaskine kan du brygge en kop kaffe nemt og enkelt, blot ved at trykke på en knap. Du kan selvfølgelig indblande dig en smule og ændre styrken i kaffen, så den passer dine smagspræferencer. Vil du bare gerne have god kaffe, og er du fuldstændig ligeglad med at være en del af brygningen? Så er det den fuldautomatiserede epressomaskine, som du skal have fingrene i! Nu er der ikke længere meget barista over din funktion i kaffebrygningen. Men kaffen smager stadig, som den ville have gjort, hvis en barista havde haft en finger med i spillet. Med et enkelt tryk kan du få lige den kaffe du vil have; Espresso Macchiato, Café Latte eller noget tredje? Et enkelt tryk og den er klar!

Bryg uden bøvl

Med den fuldautomatiske espressomaskine kan du brygge din favoritkaffe helt uden bøvl! Hos os finder du nogle af de absolutte favoritter på markedet, så her går du ikke forgæves, hvis du sætter pris på god kaffe! Espressomaskiner er med til at tage kaffebrygningen til nye højder, og vi er sikker på, at du kommer til at elske din nye espressomaskine. Uanset om du er til manuel eller automatisk brygning, så garanterer vi, at en espressomaskine er noget for dig!

Valget af den rigtige espressomaskine

Der er sindssygt mange espressomaskiner at vælge imellem, men hvis du er førstegangskøber af espressomaskine, så vil jeg anbefale dig at gå med en af kaffemaskinerne fra Sage, eller køre setup med italienske Nuova Simonelli Oscar 2 med en tilhørende Eureka Kaffekværn. Disse er begge rigtige habile begyndermaskiner, og samtidig er det nogle maskiner der kan give dig rigtig god kaffe indtil du måske ønsker at bruge 10.000+ på en maskine og dermed kan opgradere. Bliver du ikke bidt af espressoverdenen, så kan man sige, at du med disse maskiner ikke har spildt en formue. 

Hvilken espressomaskine skal jeg så vælge?

Uanset hvilken espressomaskine du vælger, så lover vi, at du ikke går galt i byen. Hos os finder du kun et udvalg af kvalitetskaffemaskiner. Når du vælger mellem en manuel, automatisk og fuldautomatisk espressomaskine, skal du blot overveje, hvor stor involvering du ønsker i brygningen? Hvis du er fuldstændig ligeglad med brygning og latte art, så kan du sagtens vælge en fuldautomatisk espressomaskine, og endda blive meget mere tilfreds med denne! Men vil du slippe din indre barista løs, så skal du gå efter den manuelle eller semiautomatiske espressomaskine, som den også kaldes. Du kan læse Kaffekrogens komplette guide til den perfekte semiautomatiske espressomaskine for dig, lige her!

Find baristaudstyr

Vil du gerne imponerer gæsterne, og kan du ikke vente med at gøre køkkenet derhjemme til din egen private kaffebar? Så er der heldigvis en masse lækkert baristaudstyr, der kan få dig godt på vej. Det kan være du skal bruge udstyr til latte art, eller kaffestampere og -måtter? Uanset hvad, så finder du baristaudstyr lige her! Ovenfor har du både kunne læse om og finde espressomaskiner til baristakaffe, som naturligvis er dit vigtigste udstyr til den luksuriøse kaffeoplevelse. Men oplevelsen bliver kun bedre af, at få de helt rigtige redskaber!

Undgå at gå galt i byen med udvalgte brands!

Der findes rigtig mange mærker, der laver gode kaffemaskiner. Når det lige netop er espressomaskiner, du er ude efter, så er der også nogle mærker, som er særligt dygtige til netop dette. Hvis du for eksempel leder efter en semiautomatisk espressomaskine, så vil jeg anbefale, at gå med en kaffemaskine fra Sage. De har nemlig flere gode modeller, som er perfekte til netop det. Men hvis budgettet er lidt højere end det, og du ikke er meget for at gå på kompromis – Så kan det være, at det er en Rocket Espressomaskine, du leder efter. Er du derimod til fuldautomatiske espressomaskiner, så vil jeg rettere anbefale en kaffemaskine fra Siemens eller Jura. Er du klar til at springe budgettet, så kan det være, at du skal gå med de baristaværdige espressomaskiner fra La Marzocco. Uanset hvilken af disse mærker, du vælger at handle fra, så er jeg sikker på, at du bliver glad for dit valg! Er du til rustikke klassikere til en overkommelig pris, så er det måske Rancilio Silvia, du skal overveje nærmere?

Billig espressomaskine til dig, der bare gerne vil i gang!

Hvis du bare gerne vil i gang med dit espressoeventyr, og måske synes du, at det virker som en uoverskuelig dyr hobby. Så er det med at finde et godt sted at starte som nybegynder. Her foreslår jeg ofte Sage kaffemaskiner, da disse ligger i et rigtigt fornuftigt prisleje, når man tager indbygget kværn in mente. Men faktisk findes der også endnu billigere alternativer, hvor du naturligvis også må se dig selv gå en smule på kompromis med kvaliteten. Her findes for eksempel et mærke som Gastroback og deres Gastroback espressomaskiner, der ligger i et rigtig fordelagtigt prisleje. Så selvom espressouniverset er en dyr hobby, er det altså ikke noget, du nødvendigvis behøver at tage et lån for at komme i gang med.