Niche Zero Kaffekværn info og købsmuligheder i Danmark

Niche Zero Kaffekværnen er en innovativ kaffekværn, der befinder sig i high end-skalaen, når det kommer til kaffekværne. Hvis du anskaffer dig denne kaffekværn, bliver det svært at opgradere yderligere, men der er andre kaffekværne på markedet, der i hvert fald næsten leverer på samme niveau. Niche Zero er nemlig en Single Dose kaffekværn, akkurat som Eureka Single Dose.

Niche Zero Kaffekværn

Få det bedste ud af dine kaffebønner

Niche Zero kaffekværnen er nem at bruge, og den får det meste ud af dine kaffebønner. Det er essentielt for kaffeoplevelsen, at bønnerne er så friske som muligt, og netop det får du med en Single Dose kaffekværn som Niche Zero og Eureka Single Dose er eksempler på. Derudover kværner Niche Zero med en sådan kvalitet, at det med garanti forbedrer kaffeoplevelsen.

Simpel kværn at bruge – perfekt til alle bryggemetoder

Med Niche Zero kaffekværnens simple design er den nem at bruge – samtidig kan den indstilles med henblik på enhver bryggemetode. Så er I flere i husstanden, kan den passe til jer alle, hvad end i foretrækker filterkaffe, stempel eller espresso. Men der skal altså minimum være én i husstanden, der brygger på en espressomaskine, før at det giver mening med en kværn af denne kvalitet.

Ingen kaffespild

En af de absolutte fordele ved denne kværn er, at du får det fulde udbytte af kaffen med. Det vil sige, at mængden af rester efterladt i kværnen er absolut minimal. Jeg vil ikke garantere, at der slet ingen kaffe ligger tilbage i kværnen, men det er rigtig tæt på. Dermed er der på sigt penge at spare, da vi alle ved hvad gode kaffebønner kan koste.

Hvor kan man købe Niche Zero Kaffekværnen i Danmark?

Du kan ikke købe Niche Zero kaffekværnen hos en dansk forhandler på nuværende tidspunkt, derfor er DBA.dk eller andre second hand forhandlere den eneste mulighed du har for at købe den på dansk jord. Jeg vil løbende opdatere med forhandlere her på siden, når Niche Zero begynder at introducere sig selv på det danske kaffekværnsmarked. Indtil da må vi vente med tålmodighed. Men du kan også købe kværnen for ny allerede nu – det kræver bare, at du går gennem en udenlandsk forhandler.

Hvilke gode alternativer er der på markedet netop nu?

Hvis du står med en ny espressomaskine og mangler en god kværn, eller du har et eksisterende behov for en opgradering af din kværn. Så mener jeg ikke, at du skal vente til de her innovative kaffekværne udkommer, da der allerede findes gode alternativer på markedet netop nu. Her kan du blandt andet læse min guide om at vælge mellem eureka specialita vs eureka silenzio vs eureka perfetto.

For hvem giver det mening at købe en Niche Zero?

Niche Zero kaffekværnen er ekstraordinært god til dig, der skal brygge mange espressoshots i træk, da kværnen sørger for at kværne så fint, at også din maskine nemmere kan køre kaffen igennem. Mange kværne kan ikke håndtere at kværne igen og igen, men her er Niche Zero virkelig god. Men de fleste vil kun få glæde af det her de få gange om året til påske- og julefrokoster eller lignende, hvor der er rigtig mange gæster i huset. 

Niche Zero vs Eureka Single Dose

Det giver mening at sammenligne disse kværne, da de har rigtig mange ligheder. Niche Zero har 63mm kværnblade, hvor eureka single dose har 65mm. De er begge begrænsede på antallet af forhandlere, så de kan være svære at anskaffe sig i en dansk forretning. Hvis du vælger Eureka kaffekværnen får du en kværn fra et brand, der er kendt for at levere højkvalitetskværne gennem mange år, mens du ved Niche Zero får et innovativt projekt, der har modtaget enorm støtte blandt kaffenørder verden over.

En luksus kværn fortjener luksus behandling

Hvis du anskaffer dig en kværn af høj kaliber, hvad end det er eureka mignon single dose, specialita, perfetto, silenzio eller som her på listen: Niche Zero, så er det vigtigt, at du behandler den ordentligt. Det gør du allerbedst ved at udfører rens af din kværn med Grindz kaffekværnrens, perfekt til rengøring af din kaffekværn