Om Kaffekrogen

Kaffekrogen er en hjemmeside, der er sat i verden for at guide folk til at træffe den rigtige beslutning, når det kommer til at investere i nyt udstyr inden for kaffeverdenen. Missionen var at øge detaljeniveauet og tydeliggøre forskellen mellem, hvad du som forbruger får, når du vælger den ene kaffe- eller espressomaskine frem for den anden. Med tiden er de gode råd blevet flere og favner nu også bredere, så det er ikke længere kun kaffe, du kan blive klogere på her. 

Kaffekrogen.dk

Mikkel er personen bag langt det meste indhold skrevet på hjemmesiden.

Hvordan startede Kaffekrogen?

Kaffekrogen startede for at øge mængden af information inden for kaffeverdenen, samt skabe et medie, hvor der ikke var misinformation. Det er en anerkendelse af, at kaffeverdenen er en kompleks størrelse, hvor det fra forbrugerens side kan være svært at overskue, hvad der er den bedste løsning. Derudover var forhåbningen med siden også, at folk ville møde et mere nuanceret billede, hvor de kunne sammenligne forskellige udbydere af samme maskiner og produkter, samt få overblik over nye vedligeholdelses og rengøringsprodukter, som ikke nødvendigvis blev solgt samme sted, som den maskine man havde købt.

Kan man købe produkter på siden? 

På Kaffekrogen.dk er det primære formål at vejlede interesserede kaffeentusiaster til at træffe de rigtige købsbeslutninger, og i den vejledning er forhåbningen også, at det bliver hos den helt rigtige forhandler. Derfor vil der flere steder også blive vist flere mulige forhandlere, som man kan vælge at købe en eventuel vare hos. Dog er der ikke ressourcer til hele tiden at opdatere alle sider, hvorfor der kan forekomme fejl. Af den årsag er det også relevant at blive mindet om, at alt på siden er vejledende. Det er heller ikke Kaffekrogen.dk, der har lageropbevaring eller står for logistik i forhold til levering af varer eller returordrer. Alle transaktioner vil foregå direkte hos den forhandler, som varen købes hos. Det fungerer på den måde, at vi her på siden modtager en provision, hvis der foretages en handel hos en forhandler, vi har anbefalet, efter at du som bruger har tilgået forhandleren via et link her fra siden. 

 

Har du spørgsmål, kommentarer, eller er du på udkig efter et samarbejde?