Hyggekrogen

Velkommen til Hyggekrogen. Hyggekrogen er Kaffekrogens inspirationsunivers, hvor du vil kunne læse om alverdens ting til hyggen. Deriblandt vil du få gode råd til hyggelige indretningstips og lignende, så du kan skabe de bedste mulige rammer for en hyggelig stund. Vi lover ikke, at vi kan holde os 100% fra at skrive lidt om kaffe herinde, men vi skal nok prøve at begrænse os. 

Lamper

Lamper til læsekrogen

Se vores store overblik over forskellige lamper til den hyggelige læsekrog. Læsekrogen må selvfølgelig også gerne bare anvendes som en hyggelig kaffekrog til at slappe af og nyde roen, men skulle der snige sig en god bog op imellem også, så er det altså rart, at man kan få noget lys på også. Men en rigtig hyggekrog er ikke kun hyggelig at være i, den ser også pæn ud udefra! Derfor kan man med fordel indrette den med pæne designerlamper fra f.eks. Louis Poulsen, Verner Panton, Le Klint eller noget helt fjerde. 

Lænestole

Lænestole og sofaer

Man kan sagtens etablere en fantastisk hyggekrog bare sådan på sofaen, men det er altså også bare enormt hyggeligt med sådan en rigtig lænestol. Hvis man så lige tilføjer en spændende bog og en god kop kaffe, så kan man vel ikke bede om mere? Men hvad er en god lænestol? Det er meget forskelligt fra person til person, hvad de vægter højest. Er det designet eller komforten? Er der nogle farver i rummet, som den skal passe ind i? Eller noget helt tredje? Her på siden vil vi hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, hvis du går og leder efter den perfekte lænestol til hyggekrogen. Skal komforten også eksekveres videre i det rette møbel i form af et bord, så kan vi også guide dig til for eksempel det helt rigtige køb af et rundt sildebens sofabord

Plakater

Plakater og Malerier

Hvis du vil sætte dit eget personlige præg på hyggekrogen, så kan det blandt andet gøres med plakater og malerier, som på en eller anden udstråler noget om, hvem der bor i hjemmet. Samtidig er det virkelig også bare noget af det, som virkelig kan gøre, at man føler sig hjemme. En af måderne hvorpå du kan skabe et personligt udtryk er via de sjove Dialægt plakater, med Citatplakater, som også fås i alverdens slags passende til forskellige personer Men der behøver absolut ikke være tekst på et billede for, at det er personligt, flotte malerier i netop den stils som du foretrækker, kan være det rigtige redskab i forhold til at skabe en perfekt hyggekrog for dig! Man får nemlig ikke en hyggekrog uden, at den er personlig, derfor kan du også benytte dig af coffee table bøger, der passer til lige præcis dig!

Hvorfor vælge at handle i Kaffekrogens Hyggekrog?

Alt hvad du finder gennem den her side er noget, som vi har brugt tid og kræfter på at researche os frem til. Alle anbefalinger og udvælgelser er subjektive, men langt henad vejen vil der være beskrivelser og argumenter for og imod, så du kan tage din helt egen beslutning om, hvad der er de bedste produkter for dig! Derudover prøver vi såvidt muligt at sammenligne priser mellem udvalgte forhandlere. Det du får ud af at gøre dine køb via denne side er, at du sparer tid på at researche frem og tilbage, da vi allerede har gjort rugbrødsarbejdet for dig. 

Hvad finder du på siden?

Netop som det vises ovenfor vil du kunne finde alt fra Lamper og lænestole til nibs og plakater.