Kaffe og Kakao Maskine

Kaffe og Kakao maskine: En maskine til dig, der også elsker det søde

De fleste mennesker har i dag en kaffemaskine, så de kan få friskbrygget kaffe, når de har lyst til det. Men de færreste af os har en maskine til kakao, så vi kan få serveret varm kakao på lige så effektiv vis. Her ender mange af os i stedet med at lave varm kakao med noget pulver, eller i stedet blot opvarme kakao, som vi har handlet nede i supermarkedet. På denne side vil jeg vise et par kvalitetsmaskiner, der evner at brygge kaffe og kakao.

Sponsoreret gennem reklamelinks

Billig kaffe og kakao maskine

Hvis du leder efter en billig kaffemaskine, der også kan lave kakao, så er Dolce Gusto Mini Me det bedste bud efter min smag. Det bedste ved det hele er næsten hvor nem den er at bruge, og så er prisen i et prisleje, hvor alle kane være med. Maskinen fylder endda så lidt, at den passer ind i alle hjem, og du kan endda sagtens have den stående som en ekstra maskine, selv hvis du har en anden form for kaffemaskine i forvejen.

Kakaoen brygger du simpelt på din Dolce Gusto-maskine, ved at benytte de kakaokapslerne til maskinen. 

Kvalitetskaffemaskine, der også kan lave kakao

Hvis du leder efter en kaffemaskine, der kan lave kaffe, espresso og kaffedrikke med mælk, men som også kan lave kakaodrikke. Så er Jura S8 det bedste bud. Her er der tale om en fuldautomatisk espressomaskine, der kan brygge kaffe i allerhøjeste standard. Jeg interesserer mig klart mest for kaffe, så det er her jeg mener, at kaffemaskine excellerer, men den er også i stand til at brygge kakao, hvilket er en fordel, hvis der er personer i husstanden, der foretrækker dette. Eller du blot ønsker variation i dine varme drikke.

Måden du laver kakao via Jura-espressomaskinen er ved, at du selv tilføjer kakaopulver til et glas, mens du så bruger espressomaskinens varmtvands- og mælkefunktioner til at lave kakao. Her er ikke tale om en decideret automatisering af kakao-brygningen. 

Kakao maskine, hvad er det?

Ligesom du kan få en kaffemaskine, så kan du selvfølgelig også anskaffe dig en kakaomaskine. Der er blot tale om en maskine, der brygger drikken for dig. Kakao maskiner er ikke så udbredte, da folk ofte har et mere sporadisk forbrug af kakao, end de har af kaffe. Derfor er det smart at købe en maskine, der kan gøre begge dele.