Black Friday Tilbud på espressomaskiner – sammenlign mærker 

Black Friday er den dag på året, hvor der er størst konkurrence om forbrugernes opmærksomhed. Det tvinger forhandlere i alle brancher til at stå klar med yderst konkurrencedygtige priser, hvis de vil have en chance for at sælge noget i den periode, der for mange varer en uge eller endda en hel måned. Denne konkurrence på pris gælder især mere pristunge emner, og her er espressomaskiner ikke en undtagelse. 

Black Friday tilbud på Sage espressomaskiner 

Sage espressomaskiner er måske de mest populære espressomaskiner på forbrugerniveau i verden, men selvom modellerne og priserne er tilpasset den almene forbruger, kan espressomaskinerne stadig godt give anledning til et køb, der lige skal overvejes en ekstra gang. Det er nemlig ikke helt billigt at investere i en espressomaskine, men du får klart value for money med en kaffemaskine fra Sage.

Black Friday tilbud på udvalgte modeller 

Hvis du leder efter en specifik model, så er du allerede langt i din jagt efter den helt rigtige Sage espressomaskine. Black Friday tilbud på Sage Barista Express, Sage Barista Pro eller Sage Barista Touch kommer ofte, men det er ofte også en tid, hvor vi kan se maskiner komme på tilbud for første gang. Så måske du endda er heldig, at den nye Sage Barista Express Impress kunne komme på tilbud i løbet af denne periode. Jeg har allerede lavet lange indlæg omkring mange udvalgte Sage espressomaskiner, så der er ingen grund til, at jeg kommer med en større gennemgang af dem her. De dyreste i rækken er de berømte Oracle espressomaskiner, og de er grundet deres relativt dyre prissætning også oplagte at kigge efter på Black Friday. 

Black Friday tilbud på Rocket espressomaskiner 

Rocket espressomaskiner er high-end luksus espressomaskiner til hjemmet, og de kommer rigtig sjældent på tilbud for alvor. Især Rocket Appartamento, der ligger lige på grænsen til hvad rigtig mange vil betale, kommer meget sjældent på tilbud i Danmark. Derfor er det også oplagt i kategorien Rocket espressomaskiner at holde øje med, hvilke tilbud, der kommer. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare!

Black Friday tilbud på Gastroback espressomaskiner 

Gastroback espressomaskinerne kommer ud af det samme hovedselskab som Sage, og prissætningen er også lidt i samme skala. Det er altså ikke de dyreste espressomaskiner, du finder her. Derfor kan det alligevel godt være en dyr investering for mange, da espressomaskiner bare er en dyr tilføjelse. Gastroback espressomaskinerne kommer til gengæld ofte på tilbud, og dermed er de næsten også med garanti på ekstra tilbud, når der er Black Friday. 

Black Friday tilbud på La Marzocco espressomaskiner 

La Marzocco er espressomaskinernes godfather, og det skyldes ikke kun deres italienske ophav, at de har gjort sig fortjen til denne titel. Men når man er best-in-class, så er man ofte også en af de dyre spillere på markedet. La Marzocco espressomaskinerne er da også højdespringer i forhold til det, jeg vil kalde en forbruger espressomaskine, og det er ikke uhørt, at man f.eks. ser en La Marzocco Linea Mini på en mindre café. Men med en vejledende pris på knap 40.000kr, så er der ikke noget at sige til, at mange lige vil vente til Black Friday inden de køber en La Marzocco espressomaskine. Der er dog ikke nogen garanti for, at maskinen kommer på nogle supervilde tilbud, da det bare er et verdensklasseprodukt, der typisk er aktuelt for en gruppe mennesker, der også er villig til at betale for den indiskutable kvalitet, som maskinen bringer. 

Black Friday tilbud på Nuova Simonelli espressomaskiner 

Nuova Simonelli er måske af navn mindre kendt i det danske marked, men de er brandet bag en af de absolut mest populære espressomaskiner blandt de mere espresso-inkarnerede i Danmark, Oscar 2, hvor maskinen ofte bliver den første seriøse espressomaskine, de kaster sig ud i. Igen er der tale om et meget seriøst brand inden for espresso, hvor det heller ikke er hverdagskost, at der bliver lavet de helt vilde tilbud. Men det er igen en maskine jeg ville holde øje med i forbindelse med Black Friday, også fordi der skal en kvalitetskværn med i købet, før du får den rette oplevelse, hvilket i øvrigt gør sig gældende for rigtig mange espressomaskiner.

Black Friday tilbud på Rancillio espressomaskiner 

 Rancilio espressomaskiner er generelt ret holdbare og effektive espressomaskiner. Især Rancilio Silvia espressomaskinerne har vundet indpas i mange danske hjem. Får du et godt black friday tilbud på sådan en maskine, så er du heldig, for så har du en espressomaskine i rigtig mange år, hvor du formentlig selv skal skille dig af med den, inden du når dertil, hvor maskinen giver op, da den simpelthen bare er bygget solidt fra top til tå, hvilket også afspejler sig i maskinens rustikke udseende.

Black Friday tilbud på Jura espressomaskiner 

 Jura espressomaskiner er top of class, når det kommer til fuldautomatiske espressomaskiner. De ligger i en virkelig pæn prisklasse, når man balancerer pris og kvalitet, men som med espressomaskiner generelt, så er det en relativt stor investering for de fleste. Derfor giver det også med Jura espressomaskinerne mening at kigge efter gode tilbud i november, når Black Friday nærmer sig. Lykkes det dig at hive et godt tilbud hjem på en Jura espressomaskine, så har du en drivsikker espressomaskine i mange år frem. 

Hvorfor købe kaffemaskiner og espressomaskiner til Black Friday?

Den altoverskyggende årsag til at vente til Black Friday med at købe din nye eller næste espressomaskine er selvfølgelig, at der kan være penge at spare. Da kaffemaskiner – og især espressomaskiner – kan være en relativ dyr investering, så kan det give rigtig god mening at vente til netop Black Friday med at gøre et godt køb. 

Kan det betale sig at vente til Black Friday?

Det er ikke nogen hemmelighed, at Black Friday i Danmark ikke er helt lige så voldsomt som det er i for eksempel USA. Alligevel er det sket en stor udvikling over årene, hvor virksomheder som Elgiganten og Power er begyndt at stable nogle seriøse tilbud på benene. Disse virksomheder sælger også kaffe- og espressomaskiner, men selvfølgelig ikke i et så bredt udvalg som det, jeg har taget med her på siden. Men selvom Black Friday kan give gode tilbud, så er det ikke nødvendigvis sådan, at tilbuddene overgår tilbuddene resten af året. Så finder du en espressomaskine til en god og fair pris, så skal du ikke nødvendigvis vente til Black Friday, da du kan risikere et lignende, dårligere eller ikke eksisterende tilbud til den tid.